Ana SayfaDizilerAh Nerede 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Utancından Ferit'in Yüzüne Bakamıyor!

İlgili Postlar

Ah Nerede 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Utancından Ferit’in Yüzüne Bakamıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ah Nerede, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cenker, Zehra’nin Ferit’i sevmediğini anlıyor. Ama onun neden Ferit’le nişanlanmak zorunda olduğunu anlayamıyor. Hakim, Ferit’in okula dönmesi için Zehra’dan yardım istiyor. Ama Ferit, Zehra’nın yapmak istediğinden hoşlanmayıp büyük tepki gösteriyor. Bunu öğrenen Hakim, oğullarının şirkette çalışmasını istiyor. Cenker, Burçak ile Ferit’i buluşturuyor. Zehra’nın da oraya gelmesini sağlıyor. Cenker’in tuzağına düştüğünü anlayan Zehra, Ferit’i öpüyor. Ah Nerede 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zehra, utancından Ferit’in yüzüne bakamıyor.

Cuma Dizileri 2022

Zehra Utancından Ferit’in Yüzüne Bakamıyor!

Ah Nerede 5. bölüm 1. fragmanında; Öpüşme olayından sonra Zehra, utancından Ferit’in yüzüne bakamıyor. Ferit ise, bunun keyfini çıkarıyor. Cenker, yinede bu olayın peşini bırakmıyor. Gözlerini Ferit ile Zehra’nın üzerinden ayırmıyor. Burçak’ın, tavırları Ali’nin hoşuna gidiyor.

İşte Ah Nerede 5. bölüm 1. fragmanı…

AH NEREDE 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zehra, ailesi için son anda Ferit ile nişanlanmaya razı oluyor. İkilinin nişan törenleri oluyor. Cenker, Zehra’nın yanına gidip ona, Ferit’i sevmediğini bildiğini neden onunla nişanlandığını soruyor. Zehra ise, ona her şeyin onun anladığı gibi olmadığını söylüyor. Ev sahibi Burçak’ı evden çıkarıyor.

Sokakta kalan Burçak, geceleri gizlice kızların evine gidip orada kalmaya başlıyor. Ferit, durumu öğrenip evi sahibini buluyor ve 250.000TL para verip Burçak’ı eski kira bedelinden eve geri almasını istiyor. Burçak, Ferit’in kendisine yardım ettiğini bilmeden bu duruma çok mutlu olup evine dönüyor.

Hakim, Zehra’dan Ferit’i ikna edip onu okula döndürmesini istiyor. Zehra, onunla okula gidiyor ve kaydını yenilemesini istiyor. Ferit ise, ailesinin baskısından sonra bir de onun baskısıyla uğraşamayacağını zaten üç ay sonra ayrılacağını söylüyor.

Cenker, Zehra ile Ferit arasında neler olduğunu öğrenmek için aileye yaklaşıyor. Hakim’i arayıp akşam yemeğine onlara geleceğini söylüyor. Yemek hazırlama işi ise Zehra’ya veriliyor. Zehra, yemek yapamadığını söyleyemiyor. Ferit’le mutfağa girip mutfağın altını üstüne getiriyor.

Her yerleri un olan ikili duş almak zorunda kalıyor. Ferit ile Zehra’nın ailesi birlikte onların yanına geliyor. Ferit, havluyla kapıyı açıyor. Zehra’nın da duş aldığını gören iki aile yanlış anlıyor. Hakim, oğullarının şirkette en alt kademeden çalışmasını istiyor. Onlarda kabul etmek zorunda kalıyor. Ferit, kendi şirketlerinde vale olarak işe başlıyor.

Cenker, Hakim beyden özel harcamalarını da gözden geçirmek istediğini söyleyip ondan izin alıyor. Ferit’in yüklü harcamasını görüp Burçak, Zehra ve Ferit’i arattırıp aynı yere çağırıyor.  Burçak, Ferit’in kendisini çağırdığını düşünüyor.

Sonradan gelen Zehra, onların görüşmeye devam ettiğini düşünüyor. Ferit, Zehra’ya ne düşündüğünün öneminin olmadığını söyleyip ona restini çekiyor. Zehra, tam oradan ayrılacakken Cenker’i görüyor. Hemen, onu inandırmak için Ferit’e sarılıp onu öpüyor.

Ah Nerede 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Zehra’nın Kalbini Kırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler