Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsun İle Emir Feci...

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsun İle Emir Feci Bir Kaza Geçiriyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Senden Daha Güzel, 8. yeni bölümüyle 2 ağustos salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Efsun ile Emir, o geceyi klinikte uyuyarak geçirir. Ertesi gün ikili Adana’ya gitmek durumunda kalır. Dönüşte Ali, önce Emir’le konuşur. Sonra Efsun’la konuşur. Efsun, Emir’in gizlice annesini ameliyat ettiğini, annesinin hiç yurt dışına çıkmadığını, onların kendisini orada tutmak için birlikte hareket ettiklerini anlar. Emir’in karşısına çıkan Efsun, onun yalanını yüzüne vurur. Senden Daha Güzel 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Efsun ile Emir, feci bir kaza geçiriyor.

Salı Dizileri 2022

Efsun İle Emir Feci Bir Kaza Geçiriyor!

Senden Daha Güzel 8. bölüm 2. fragmanında; Efsun ile Emir, Adana’ya gidiyorlar. Ancak oraya gittiklerinde kendilerini tehlikeli bir durumun içinde buluyorlar. Adamların ellerinden kaçmayı başaran ikili yola çıkıyor. Ancak adamlar onları takip ediyor ve kaza yapmalarına neden oluyor.

İşte Senden Daha Güzel 8. bölüm 2. fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali, aslında Pervin’in isteği üzerine kısa süreliğine Türkiye’ye gelir. Ancak henüz unutamadığı Efsun’la da tekrar birlikte olmak ister. Efsun’la konuşurken birden onu öper. Emir, onları öpüşürken görünce büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Efsun, Ali’ye çok kızar. Hemen onun yanından ayrılır.

Emir, masaya döndükten sonra Pervin’e, klinikte kalmaya karar verdiğini söyler. Efsun, Emir’e klinikte kaldığı için çok mutlu olduğunu söyler. Emir ise Efsun’a, kendisinin kalacağını ama onun gitmesini istediğini söyler. Efsun, birden bire Emir’in kendisine neden böyle tavır aldığını anlayamaz.

Daha sonra hastaneye yüzü yangında yanmış bir öğretmen gelir. Efsun, ona yardım edip onu nişanlısına ve öğrencilerine kavuşturmak ister. Emir ile konuşup, o öğretmene yüz nakli ameliyatı yapmak istediğini söyler. Ameliyatı yapmayı Emir ile Ali, kabul eder.

Ama, masrafları hastanenin karşılayamayacağını anlayan Efsun, arkadaşıyla bir yardım kampanyası düzenler. Biraz para topluyorlar ama yinede yönetim kurulunun onayından geçmesi gerekir. Emir ile Ali’yle gece yarısı bu ameliyatı yaparlar. Diğer doktorlar da onlara yardım eder.

Ameliyat başarıyla tamamlanıp öğretmen yoğun bakıma çıkarılır. Ali, ameliyattan sonra Emir’e Efsun’u Amerika’ya dönmeye ikna edeceğini o gece onunla birlikte yemek yiyeceklerini söyler. O gece Emir, klinikte nöbet tutarken Efsun onun yanına gelir ve ikili konuşmaya dalar.

Efsun, Emir’in omzunda uyuya kalır. Ali ise, restorana gidip hazırlık yapar ve Efsun’u arar. Efsun uyuya kaldığı için Emir, Ali’nin onu aradığını görüp telefonu sessize alır.

Senden Daha Güzel 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efsun Emir’in Pervin’le Oynadığı Oyunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler