Ana SayfaDizilerSeversin 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Asya'ya Karşı Hislerini Anlamaya Çalışıyor!

İlgili Postlar

Seversin 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’ya Karşı Hislerini Anlamaya Çalışıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 10. yeni bölümüyle 3 ağustos çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hakan, Tolga’nın Asya’ya gerçekten aşık olduğunu anlar. Onu bu yanlıştan döndürmek için Tolga’ya taktikler verir. Asya, Tolga’nın kendisine aşık olup olmadığını test eder. İkili arasındaki aşk sınavı bakalım nasıl sonuçlanacak? Seversin 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tolga, Asya’ya karşı hislerini anlamaya çalışıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tolga Asya’ya Karşı Hislerini Anlamaya Çalışıyor!

Seversin 10. bölüm 2. fragmanında; Aşk Girdabı dizisinin senaristi senaryoya devam edemeyeceğini açıklıyor. Tolga, senaristi ikna etmek için uğraşırken onun aşk yüzünden yazamadığını öğreniyor. Öte yandan Asya gözüne daha da bir güzel görünmeye başlıyor.

İşte Seversin 10. bölüm 2. fragmanı…

SEVERSİN 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Bahri, videoyu izledikten sonra kızıyla Tolga’nın otelde buluşmasını normal karşılar. Tolga’nın korktuğu şey başına gelmez ve büyük bir rahatlama hisseder. Asya’ya, reklam filmi teklifleri yağmaya başlar. Tolga, biraz bu duruma bozulur. Asya, bir reklam filmi teklifini kabul eder.

Herkes Asya’nın reklam filmindeki partnerinin Tolga olacağını düşünür. Tolga, kendisine teklif gelmeyince telaşlanır ve sonunda Onur’un o filmde oynayacağını öğrenir. Tolga, Onur’un Asya’yla reklam filminde oynayacağını öğrendikten sonra onun kendisinden intikam almak için bu işi kabul ettiğini düşünmeye başlar.

Asya’ya konuşup ondan bu teklifi kabul etmemesini Onur’un kötü niyetli biri olduğunu söyler. Asya ise Tolga’ya inanmaz. Çekimler için Asya ile Onur bir otelde bir araya gelir. Tolga, onların otelde kalacaklarını odalarının da yan yana olduğunu öğrenir. Hemen Asya’nın odasına gidip geceyi yerde yatarak geçirir.

Yıllar önce Onur’un evleneceği kadınla Tolga görüntülenmiştir. Onur o yüzden Tolga’dan intikam almak istemektedir. Tolga, annesinden Onur hakkında bilgi toplamasını, onun yurt dışından geldikten sonra kimlerle görüştüğünü öğrenmesini ister. Onur, bir magazinci ile anlaşıp Asya ile kendi yatak odasının camında görüntülerinin çekilmesini ister.

Asya, Onur’un odasına çıkmadan önce onun ne yapmaya çalıştığını otelde çalışan birinden öğrenir. Tolga, Bahri’yle birlikte otelin karşısına gider ve Onur’un tuttuğu adamın otelin karşısında beklediğini görür. Asya, önce Onur’un istediği pozu verir. Daha sonra Onur’un ne yapmaya çalıştığını bildiğini söyleyip ona saldırıp haddini bildirir.

Tolga, magazincinin yanına gidip onun çektiği fotoğrafları alır. Bu olaydan sonra Asya’nın partneri Tolga olacağı açıklanır. Tolga, bu olaydan sonra Asya’ya karşı bir şeyler hissettiğini anlar.

Seversin 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’ya Gerçekten Mi Aşık Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler