Ana SayfaDizilerAh Nerede 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zehra Ferit'i Affedemiyor!

İlgili Postlar

Ah Nerede 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zehra Ferit’i Affedemiyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ah Nerede, 5. yeni bölümüyle 5 ağustos cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Öpüşme olayından sonra Zehra, utancından Ferit’in yüzüne bakamaz. Ferit ise, bunun keyfini çıkarır. Cenker, yinede onların gerçekten birbirlerini sevdiklerine inanmaz. Gözlerini Ferit ile Zehra’nın üzerinden ayırmaz. Burçak’ın, tavırları Ali’nin hoşuna gider. Ah Nerede 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zehra, Ferit’i affedemiyor.

Cuma Dizileri 2022

Zehra Ferit’i Affedemiyor!

Ah Nerede 5. bölüm 2. fragmanında; Ferit, gerçekten Zehra’ya aşık olmaya başlıyor. Hatta onun için Cenker’le kavgaya tutuşuyor. Nihal, Cenker’le konuşup ona Ferit ile Zehra’dan olmayacağını söylüyor. Zehra’nın artık Ferit’e olan güveni yıkılıyor. Ne yapsa artık ona güvenmiyor. Ferit, kendisini affettirebilmek için uğraşıyor. Zehra ise, onu affetmeyeceğini söylüyor. Seniha hanım, Hakim beyin kendisini aldattığını düşünüp evi terk ediyor.

İşte Ah Nerede 5. bölüm 2. fragmanı…

AH NEREDE 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Zehra, ailesi için son anda Ferit ile nişanlanmaya razı olur. İkilinin nişan törenleri olur. Cenker, Zehra’nın yanına gidip ona, Ferit’i sevmediğini bildiğini neden onunla nişanlandığını sorar. Zehra ise, ona her şeyin onun anladığı gibi olmadığını söyler. Ev sahibi Burçak’ı evden çıkarır.

Sokakta kalan Burçak, geceleri gizlice kızların evine gidip orada kalmaya başlar. Ferit, durumu öğrenip evi sahibini bulur ve 250.000TL para verip Burçak’ı eski kira bedelinden eve geri almasını ister. Burçak, Ferit’in kendisine yardım ettiğini bilmeden bu duruma çok mutlu olup evine döner.

Hakim, Zehra’dan Ferit’i ikna edip onu okula döndürmesini ister. Zehra, onunla okula gider ve kaydını yenilemesini ister. Ferit ise, ailesinin baskısından sonra bir de onun baskısıyla uğraşamayacağını zaten üç ay sonra ayrılacağını söyler.

Cenker, Zehra ile Ferit arasında neler olduğunu öğrenmek için aileye yaklaşır. Hakim’i arayıp akşam yemeğine onlara geleceğini söyler. Yemek hazırlama işi ise Zehra’ya verilir. Zehra, yemek yapamadığını söyleyemez. Ferit’le mutfağa girip mutfağın altını üstüne getirir.

Her yerleri un olan ikili duş almak zorunda kalır. Ferit ile Zehra’nın ailesi birlikte onların yanına gelir. Ferit, havluyla kapıyı açar. Zehra’nın da duş aldığını gören iki aile yanlış anlar. Hakim, oğullarının şirkette en alt kademeden çalışmasını ister. Onlarda kabul etmek zorunda kalır. Ferit, kendi şirketlerinde vale olarak işe başlar.

Cenker, Hakim beyden özel harcamalarını da gözden geçirmek istediğini söyleyip ondan izin alır. Ferit’in yüklü harcamasını görüp Burçak, Zehra ve Ferit’i arattırıp aynı yere çağırır.  Burçak, Ferit’in kendisini çağırdığını düşünür.

Sonradan gelen Zehra, onların görüşmeye devam ettiğini düşünür. Ferit, Zehra’ya ne düşündüğünün öneminin olmadığını söyleyip ona restini çeker. Zehra, tam oradan ayrılacakken Cenker’i görür. Hemen, onu inandırmak için Ferit’e sarılıp onu öper.

Ah Nerede 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Utancından Ferit’in Yüzüne Bakamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler