Ana SayfaDizilerDuy Beni 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Ekim'i Öldürmeye Çalışıyor!

İlgili Postlar

Duy Beni 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Ekim’i Öldürmeye Çalışıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Duy Beni, 5. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aziz Ekim’e, o videoyu kendisinin çektiğini itiraf eder. Leyla, adım atmaya başlar. Melisa, kaza günü Leyla’nın yanında Ekim’in olduğunu öğrenir. Leyla’nın yanına gidip onunla arkadaş olmak istediğini söyler. Bu sayede onu Ekim’e karşı kışkırtmayı düşünür. Müdür, Melisa’nın babasıyla birlikte Ziya öğretmenin mektubu hakkında ne yapacaklarını konuşur. Duy Beni 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ozan, Ekim’i öldürmeye çalışıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Ozan Ekim’i Öldürmeye Çalışıyor!

Duy Beni 5. bölüm 2. fragmanında; Ozan, Melisa’ya Kanat’ın Melisa’ya aşık olduğunu, artık bunu kabullenmesi gerektiğini söylüyor. Ama Melisa, bunu asla kabul etmiyor. Ekim ile Kanat, birlikte vakit geçirmeye başlıyor. Aziz, Leyla’nın kendisine fotoğraf göndermesiyle çok mutlu oluyor. Ozan, Ekim’i terasta yakalayıp onu aşağı itip öldürmekle tehdit ediyor. Aziz, Ekim’i eve davet edip abisinin gerçek yüzünü görmesini istiyor.

İşte Duy Beni 5. bölüm 2. fragmanı…

DUY BENİ 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Ekim, Melisa’nın partisini terk eder. Kanat, onun peşinden gidiyor ve onu evine götürmek için ikna etmeye çalışır. Ekim, kendisini karanlık bir ormanın içinde bulur. Korkmaya başlarken Kanat yanına gelip onu öper. O anları Aziz, görüntüler. Ekim, Kanat’ı kovar ve yolda yalnız başına yürürken yanına Aziz gelir.

Aziz, Ekim’i evine götürmeye razı eder. Ertesi gün Melisa, Kanat’ı yakalayıp gece neler olduğunu sorar. O sırada Ekim içeri girer ve Melisa onu yanına çağırır. Ekim, gece olanları Melisa’ya bir bir anlatır. Sonunda Kanat’ın kendisini öptüğünü ona söyler. Melisa, tabi Ekim’e inanmak istemez.

Ama Kanat Melisa’ya, Ekim’in kaza olayının peşini bırakmayacağını bildiğini ve onun için onunla yakınlaşmak istediğini söyler. Öğrencilerin Emine’yle dalga geçtiğini gören Ekim, onu oradan uzaklaştırıp destek olmak ister. Selim hoca, dersteyken yine Melisa Emine’yle uğraşır.

Ekim, Emine’nin yanına gidip onu teskin etmeye çalışırken Melisa gelir. Melisa, Emine’den kendisinden özür dilemesi için ısrar edince Ekim, onun başından bir kova pis suyu aktarır. Melisa’nın arkadaşları da ona cephe almaya başlar. Selim hoca, Bahar hocanın yanına gidip Ziya hocanın ölmeden önce yazdığı dilekçeden bahseder.

Bahar, müdürden bir yanıt alamayınca Mustafa’dan Ziya hocanın eşyalarını ister ve onun eşyalarının arasında onun Milli Eğitim Müdürlüğüne yazdığı dilekçeyi bulur. Fikret müdür, tutuşmaya başlayıp durumu okul sahibine anlatır. Melisa’nın babası, kızının yaptığını bilip üstünün örtülmesini onun hapse girmemesini ister.

Ekim, Bahar hocanın odasından Ziya hocanın dilekçesine ulaşır. Bir sinema gecesi düzenleyip o kazaya ortak olanların isimlerini bir bir yayınlar. Leyla’da, o geceye gelir. Video gösterisinin sonunda Ekim ile Kanat’ın öpüşürken ki fotoğrafı da yayınlanır. Leyla, o fotoğrafı görünce donup kalır.

Duy Beni 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Melisa Leyla’yı Ekim’e Karşı Kışkırtmaya Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler