Ana SayfaDizilerTozluyaka 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kenan Ali'nin Oğlu Olduğundan Emin Oluyor!

İlgili Postlar

Tozluyaka 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kenan Ali’nin Oğlu Olduğundan Emin Oluyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Tozluyaka, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Derya, kalbi duran Berk’i hayata döndürüyor. Kenan ise, Ali’den şikayetçi oluyor. Ama Berk, Ali’yi ele vermiyor ve ondan şikayetçi olmuyor. Kenan, Ali’nin babasının kendisi olabileceğinden şüphelenip Derya hakkında araştırma yapıyor. Ali’ye bir not geliyor ve notta yazan yere gittiğinde karşısında Berk’i buluyor. Tozluyaka 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kenan, Ali’nin kendi oğlu olduğundan emin oluyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Kenan Ali’nin Oğlu Olduğundan Emin Oluyor!

Tozluyaka 6. bölüm 1. fragmanında; Ali, Arap ve Zeynep, okullarına devam edip Vefa’nın katilini bulana kadar diğer öğrencilerle uyum sağlamaya çalışıyor. Önder hoca hazırladığı proje ödeviyle öğrencileri birbirleriyle kaynaştırmayı planlıyor. Kenan, Ali için DNA testi yaptırıyor. Daha sonra Derya’nın karşısına çıkıp oğlu olduğunu neden kendisinden sakladığını soruyor.

İşte Tozluyaka 6. bölüm 1. fragmanı…

TOZLUYAKA 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Derya ile Kenan, Berk’in olduğu yere gittiklerinde, Berk’in yaralı olarak Ali’nin kollarında olduğunu görüyorlar. Kenan, Ali’nin Berk’e zarar verdiğini düşünüp onun üzerine yürüyor. Bu arada Derya, Berk’in nefes almadığını fark ediyor. Hemen Berk’e acil müdahale yapıp onu hayata döndürüyor. Berk, hastaneye kaldırılıyor. Ali, bu arada kameranın içinde hafıza kartını bulamıyor.

Çağrı eve eli yüzü yaralı bir şekilde geliyor. Durumu annesine anlatmak zorunda kalıyor. Annesi ise, onun kanlı kıyafetlerini yok edip bu durumu Önder’den saklıyor. Ali, korkup kaçıyor. Kenan, hemen polise oğlunu kaçıranın Ali olduğunu ihbar edip ondan şikayetçi oluyor.

Derya, Ali’nin saklandığı yeri bulup onunla konuşuyor. Oğlunun suçsuz olduğunu Berk’i o hale Çağrı’nın getirdiğini öğreniyor ve oğlunu polislere kendi elleriyle teslim ediyor. Bu arada durumu öğrenen Önder de, Çağrı’yı alıp karakola yaptıklarını itiraf etmesi için götürüyor.

Ali, sorguya alınıyor. Tam her şeyi baştan anlatmaya başlayacağı sırada Berk’in kendisinden şikayetçi olmadığını öğrenip serbest kalıyor. Berk, polislere kendisine saldıranları görmediğini Ali’nin kendisini kurtardığına dair ifade veriyor. Öyle olunca, Çağrı’da ifade vermekten kurtuluyor.

Kenan, oğlunun doğru ifade vermediğini anlayıp ona, doğruları anlatması için zorluyor. Ama Berk, babasına doğru olanın o olduğunu söylüyor. Ali, kameranın hafıza kartının Berk’te olduğunu düşünüyor. Cemre, hafıza kartını bulup Ali’ye teslim etmek için Berk’e yaklaşıyor. Bu arada Kenan, Derya’nın ne zaman kiminle evlendiğini araştırınca Ali’nin kendi oğlu olabileceğinden şüpheleniyor.

Ali’nin odasına girip, DNA testi yaptırmak için onun bardağını alıyor. Odasına bir not atılan Ali, Vefa’nın katiliyle alakalı bir şey öğrenme umuduyla gittiği yerde Berk’i buluyor.

Tozluyaka 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kenan Ali’nin Kendi Oğlu Olduğundan Şüpheleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler