Ana SayfaDizilerGül Masalı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fatma Ana Gonca'yı Yaşayabileceklerine Hazırlıyor!

İlgili Postlar

Gül Masalı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fatma Ana Gonca’yı Yaşayabileceklerine Hazırlıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Arda, Canan’ın yanına gidip teklifini kabul ettiğini söylüyor. Ancak ondan bunun için yüklü bir para istiyor. Canan, parayı verip ondan sürekli Gonca’nın etrafında olmasını istiyor. Öte yandan Ece’yi şirkete gelen müdür yapıyor. Halil ile Rıfat, Gonca’nın kooperatif işini baltalamak için onun hakkında kötü dedikodular yayıyor. Canan, bir davet düzenleyip Ece’yi herkese müstakbel gelini olarak tanıtıyor. Toprak, ailesinin Gonca’ya yaptıklarını öğrenip davete Gonca’ya katılıp onun kız arkadaşı olduğunu açıklıyor. Gül Masalı 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fatma ana Gonca’yı, yaşayabileceklerine hazırlıyor.

Pazar Dizileri 2022

Fatma Ana Gonca’yı Yaşayabileceklerine Hazırlıyor!

Gül Masalı 7. bölüm 1. fragmanında; Ece, Canan’a onun dediklerini yaptığını ancak yine rezil olanın kendisi olduğunu ve bundan sonra artık bu oyunu kendi istediği gibi oynayacağını söylüyor. Rıfat ile Canan, Halil’e karşı cephe alıyor. Köye Fuat isminde birisi geliyor ve Rıfat ile Halil’in karşısına geçip Toprak, Gonca ve Fatma ananın Isparta’nın en güzel gül yağlarını üreteceğini söylüyor. Fatma ana, Gonca’nın büyük bir savaşın ortasında olduğunu anlayıp ona, bundan sonra yaşayacakları için ondan güçlü olmasını istiyor.

İşte Gül Masalı 7. bölüm 1. fragmanı…

GÜL MASALI 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Arda, düşünüp taşınıyor ve Canan’ın teklifini kabul etmek için onunla görüşmeye gidiyor. Ona, Gonca’nın aklını karıştırabilecek tek kişinin kendisi olduğunu ancak bunun için Canan’dan 500 bin lira para istiyor. Canan, Arda’nın teklifini kabul ediyor. Ondan hemen Gonca’nın evine yakın bir ev tutup, sabah akşam onun çevresinde olmasını istiyor.

Toprak, Gonca’ya aşık oluyor ve ailesinin onunla uğraştığını biliyor. Onu ailesinden bile korumak için kendisine söz veriyor. Rıfat ile Halil, Ece’yi şirketin genel müdürü yapıyor. Canan, Ece’nin sürekli şirkette olup Toprak’la yakınlaşmasını umuyor. Gonca, kooperatif kurmak için kadınlarla konuşuyor.

Onun kooperatif kuracağını öğrenen Rıfat ile Halil, Gonca hakkında dedikodu yaymaya başlıyor. Kadınlar Gonca’nın ahlaksız hatta hırsız olduğunu duyup onunla çalışmak istemiyor. Köy kadınları Fatma ananın yanına gidip Gonca hakkında duyduklarını ona anlatıyorlar. Fatma ana, Gonca’nın öyle biri olmadığını onlara anlatıyor.

O sırada Gonca gelip konuşulanları duyup fırlıyor. Fatma ana Toprak’ı arayıp ona durumu anlatıyor. Bu arada Canan bir davet düzenliyor. Davette davetlilere Ece’yi müstakbel gelini olarak tanıtıyor. Toprak da davete geliyor. Sonra Gonca’yı yanına çağırıyor. Gonca, annesinin kıyafetiyle içeri gidiyor. Halil, Gonca’yı görünce onu Gülümser zannediyor. Toprak daha sonra davetlilere Gonca’nın kız arkadaşı olduğunu açıklıyor.

Gül Masalı 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Toprak Gonca’yı Kendi Ailesinden Koruyabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler