Ana SayfaDizilerGül Masalı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fuat'ın Gelmesiyle Atabeyler Tutuşmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Gül Masalı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fuat’ın Gelmesiyle Atabeyler Tutuşmaya Başlıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 7. yeni bölümüyle 7 ağustos pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ece, Canan’a onun dediklerini yaptığını ancak yine rezil olanın kendisi olduğunu ve bundan sonra artık bu oyunu kendi istediği gibi oynayacağını söyler. Rıfat ile Canan, Halil’e karşı cephe alır. Köye Fuat isminde birisi gelir ve Rıfat ile Halil’in karşısına geçip Toprak, Gonca ve Fatma ananın Isparta’nın en güzel gül yağlarını üreteceğini söyler. Fatma ana, Gonca’nın büyük bir savaşın ortasında olduğunu anlayıp ona, bundan sonra yaşayacakları için ondan güçlü olmasını ister. Gül Masalı 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fuat’ın gelmesiyle, Atabeyler tutuşmaya başlıyor.

Pazar Dizileri 2022

Fuat’ın Gelmesiyle Atabeyler Tutuşmaya Başlıyor!

Gül Masalı 7. bölüm 2. fragmanında; Gonca’nın öz babası Mehmet’i yakından tanıyan Fuat, Isparta’ya geliyor. Fuat, Gonca’nın sonunun Gülümser gibi olmasını istemiyor ve Atabeylere karşı Gonca’ya destek oluyor. Onun gelmesiyle Atabeyler yaptıklarının ortaya çıkacağından korkup tutuşmaya başlıyor. Gonca Fuat’a, babası hakkında sorular sorup onun yaşayıp yaşamadığını merak ediyor.

İşte Gül Masalı 7. bölüm 2. fragmanı…

GÜL MASALI 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Arda, düşünüp taşınır ve Canan’ın teklifini kabul etmek için onunla görüşmeye gider. Ona, Gonca’nın aklını karıştırabilecek tek kişinin kendisi olduğunu ancak bunun için Canan’dan 500 bin lira para ister. Canan, Arda’nın teklifini kabul eder. Ondan hemen Gonca’nın evine yakın bir ev tutup, sabah akşam onun çevresinde olmasını ister.

Toprak, Gonca’ya aşık olur ve ailesinin onunla uğraştığını bilir. Onu ailesinden bile korumak için kendisine söz verir. Rıfat ile Halil, Ece’yi şirketin genel müdürü yapar. Canan, Ece’nin sürekli şirkette olup Toprak’la yakınlaşmasını umar. Gonca, kooperatif kurmak için kadınlarla konuşur.

Onun kooperatif kuracağını öğrenen Rıfat ile Halil, Gonca hakkında dedikodu yaymaya başlar. Kadınlar Gonca’nın ahlaksız hatta hırsız olduğunu duyup onunla çalışmak istemez. Köy kadınları Fatma ananın yanına gidip Gonca hakkında duyduklarını ona anlatırlar. Fatma ana, Gonca’nın öyle biri olmadığını onlara anlatır.

O sırada Gonca gelip konuşulanları duyup fırlar. Fatma ana Toprak’ı arayıp ona durumu anlatır.Toprak, Gonca’yı bulmak için peşinden gider. Bu arada Canan bir davet düzenler. Davette davetlilere Ece’yi müstakbel gelini olarak tanıtır. O sırada Toprak da davete gelir. Sonra Gonca’yı yanına çağırır.

Gonca, annesinin kıyafetiyle içeri girer. Halil, Gonca’yı görünce onu Gülümser zanneder. Toprak daha sonra davetlilere Gonca’nın kız arkadaşı olduğunu açıklar. Ece, Toprak’ın Gonca’yı kız arkadaşı olarak tanıtmasından sonra çok bozulur. Canan’ın planları ise suya düşüyor.

Keremcem Hangi Diziyle Ekranlara Geri Dönüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler