Ana SayfaDizilerGizli Saklı Dizisi Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

İlgili Postlar

Gizli Saklı Dizisi Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

Atv’nin sevilen dizisi Gizli Saklı, final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde; Zeynep, Naz ile Pamir’in düğününe geliyor ve onların polis olduklarını öğreniyor. Düğünden kaçıp eve gidip babasına bu durumu anlatmak istiyor. Babasının kendisinin okuldan atıldığını Nehir’den öğrenmesiyle anlatamıyor ve gidip Pamir ile Naz’ın yanına sığınıyor. Adem, sevkıyatı Levent’e yaptırmaya ikna oluyor. Zeynep, evden son anda kaçıp babasına gerçekleri anlatıyor. Gizli Saklı dizisi, muhteşem bir final bölümüyle ekranlara veda etti.

Çarşamba Dizileri 2022

Gizli Saklı Dizisi Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

Zeynep’in düğüne geldiğini gören Çiçek ile Talat, onu yanlarına alıp gitmesine engel oluyor. Naz’ın mahalleden aşığı düğünü basmasıyla ortalık karışıyor. O karışıklıktan faydalanan Zeynep, kaçmayı başarıyor. Doğruca eve gidip babasına öğrendiklerini anlatmak istiyor. Bu arada Tarık, Tufan’ın telefon görüşmesini bulup o dinleme cihazını onun koyduğunu zannediyor ve onu evden kovuyor.

GİZLİ SAKLI DİZİSİNİN FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Nehir, Tufan’dan Zeynep’in okuldan kovulduğunu öğreniyor ve hemen Tarık’a durumu anlatıyor. Tarık, Zeynep’i dinlemeden ona tokat atıyor. Zeynep, Nehir’in hazırladığı valizini alıp evi terk ediyor. Gidecek yeri olmadığı için Pamir’i arıyor. Pamir, Naz ile birlikte Zeynep’i gidip alıp eve getiriyor.

İkili operasyonun patladığını düşünüp Sadullah komisere ne anlatacaklarını düşünürken Zeynep’in gelmesiyle oyuna devam ediyorlar. Pamir ile Naz, evlerine geri döner dönmez Tarık’ın evine kahve içmeye gidiyor. Tarık, Pamir’le görüşüp onunla yeni sevkıyat için anlaşıyor.

Pamir, Tarık’ı yemeğe davet ediyor. Tarık, Talat ve Çiçek’i de yemekte isteyince Zeynep’i, Naz’ın dayısına bırakıyorlar. Naz, gecenin sonunda dayısından Pamir’in annesine arsasını alıp tapusunu ona verdiğini öğreniyor. Gidip ondan bu inceliği için teşekkür ediyor. Sevkıyat başlıyor.

Talat ile Pamir, taşıyacakları malların ne olduğunu öğrenmeye çalışırken Zeynep’in kaçtığını öğreniyorlar. Hemen Pamir, Naz’ı arayıp hemen evden ayrılmasını Zeynep’in kaçtığını söylüyor. Zeynep, eve gidip babasına Levent ve Yaz olarak tanıdıkları insanların polis olduklarını söylüyor.

Pamir, Adem’i tutukluyor. Daha sonra polisler Tarık’ın evine baskın yapıyor. Tarık, Nehir ve Tufan tutuklanıyor. Operasyonu tamamlayan Naz ile Pamir, evlerinde duygusal anlar yaşıyor. Naz, her şeyin bittiğini düşünürken Pamir, her şeyin daha yeni başladığını söyleyip onu öpüyor. Beş yıl sonra Pamir ile Naz mutlu bir evlilik yapıyor ve bir de kız çocukları oluyor.

Gizli Saklı 8. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Naz ile Pamir’in Polis Olduğu Ortaya Çıkıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler