Ana SayfaDizilerDuy Beni 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kanat Ekim'e Aşık Olduğunu İtiraf...

İlgili Postlar

Duy Beni 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kanat Ekim’e Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Duy Beni, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ekim’in okulda düzenlediği film gecesinin sonunda kendisinin Kanat’la öpüştüğü anların fotoğrafı yayınlanıyor. Leyla, bunu görüp Ekim’le arkadaşlığına son veriyor. Ekim, o fotoğrafı Aziz’in koyduğunu öğreniyor. Leyla, Kanat’la görüştüğünü zannedip ona kimliğini açıklıyor. Aziz, Ekim’i eve davet ediyor ve ona eğer gelirse Kanat’ın gerçek yüzünü ona göstereceğini söylüyor. Ekim, Kanat’ın Leyla’yla yazışmalarını görüp şok oluyor. Duy Beni 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kanat, Ekim’e aşık olduğunu itiraf ediyor.

Perşembe Dizileri 2022

Kanat Ekim’e Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

Duy Beni 6. bölüm 1. fragmanında; Leyla, Melisa ile arkadaş oluyor ve okula dönüyor. Okulda Kanat’ın karşısına çıkan Leyla, yazıştığı kişinin kendi olduğunu ve onu çok sevdiğini söylüyor. Kanat ise, onun neden bahsettiğini bile anlayamıyor. Kanat, okuldan ayrılmak istiyor. Ekim’in yanına giden Kanat, ona aşık olduğunu söylüyor. Ama Ekim, ona inanmıyor. Kanat Ekim’i inandırmak için onu öpüyor.

İşte Duy Beni 6. bölüm 1. fragmanı…

DUY BENİ 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ekim, okulda yayınladığı videodan sonra Melisa, hemen orayı terk etmek istiyor. Kanat ise onu durdurmaya çalışırken kendisinin Ekim’le öpüşürken çekilmiş fotoğrafı çıkıyor. Leyla, o görüntüleri görüyor. Melisa, Ekim’e ateş püskürüyor. Fikret, Melisa Kanat ve Ozan’ı odasına çağırıyor.

Onlara Ziya hocanın ölmeden önce yazdığı mektubu gösterip o mektupta onların isimlerinin geçtiğini söylüyor. Onlara, bu olay ortaya çıkarsa yurt dışında eğitimlerine devam etmeleri gerektiğini söylüyor. Ozan Melisa’ya, Kanat’ın onu değil Ekim’i sevdiğini yüzüne vuruyor. İkilinin bu yüzden arası bozuluyor.

Ozan, Ekim’i çatıya çağırıp onu öldürmekle tehdit edip kendileriyle uğraşmayı bırakmasını istiyor. Melisa, Leyla’nın kazasında Ekim’in de orada olduğunu öğreniyor. Leyla’nın yanına gidip onunla konuşuyor. Onunla arkadaş olmak istediğini ve okula dönmesini istediğini söylüyor.

Leyla, Ekim’i yanına çağırıp onu kendi hayatını çalmakla suçluyor. Ekim, Aziz’in o fotoğrafı videoya eklediğini öğreniyor. Leyla, Kanat’la mesajlaştığını zannedip ona kendi kimliğini açıklayıp fotoğrafını gönderiyor. Aziz, Kanat’n ağzından onu çok beğendiğini ve çok güzel olduğunu yazıyor.

Ekim’i arayan Aziz onu akşam eve davet ediyor. Ona eğer gelirse Kanat’ın gerçek yüzünü ona göstereceğini söylüyor. Aziz Ekim’e, mesajlaşmaları gösterip Kanat’ın, kızlarla dalga geçip bıraktığını, Leyla’yla da görüştüğünü söylüyor. Ekim, mesajlaşmaları okuyunca çok şaşırıyor. Üzerine birde Kanat’ın bir genç kızın intiharına neden olduğunu öğrenince iyice şok oluyor.

Duy Beni 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Ekim’i Öldürmeye Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler