Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kazadan Sonra Ortalık Karışıyor!

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kazadan Sonra Ortalık Karışıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Senden Daha Güzel, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Emir’in yaptığı yüz nakli ameliyatı duyuluyor. Hastaneye yüklü bir miktar bağış yapacağını söyleyen kişi Emir’i Adana’ya çağırıyor. Emir ile Efsun, Adana’ya gidiyor. Ancak, adamın amacının başka olduğu anlaşılıyor. İkili, adamların elinden kurtulup Antep’e gidiyor. Emir, Efsun’un babasına kızıyla sevgili oldukları yalanını söylüyor. Dönüşte adamlar peşlerini bırakmıyor ve Efsun ile Emir, bindikleri arabayla kaza geçiriyor. Senden Daha Güzel 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kazadan sonra ortalık karışıyor.

Salı Dizileri 2022

Kazadan Sonra Ortalık Karışıyor!

Senden Daha Güzel 9. bölüm 1. fragmanında; Efsun ile Emir’in kaza geçirdiği haberi duyuluyor. Haberi alan Efsun’un babası İstanbul’a kliniğe geliyor. Emir’in kızına, Pervin’le birlikte söyledikleri yalanı öğreniyor. Efsun, bir ay sonra klinikten ayrılmayı düşünüyor. Emir ise Efsun’un gitmesini istemiyor ve kendisi için orada kalmasını istediğini söylüyor.

İşte Senden Daha Güzel 9. bölüm 1. fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali Bıçakçı, Londra’ya gitmeye karar veriyor. Gitmeden Emir’le konuşup ondan Efsun’a iyi bakmasını istiyor. Efsun, Emir’in annesini ameliyat etiğini öğreniyor. Gidip annesine Emir’le birlikte kendisine oyun oynamasının hesabını soruyor. Pervin, onu kliniğe getirebilmek için bunu yaptığını Efsun’a itiraf ediyor.

Efsun, Emir’e karşı tavır alıyor. Yüz nakli ameliyatının başarısı ana haber bültenlerine konu oluyor. Emir’in başarılı ameliyatını duyan Adanalı mafya babası hastaneyi arayıp büyük bir bağış yapacağını, karşılığında Emir’in oğlunu ameliyat etmesini istiyor. Emir, Adana’ya gitmek istemiyor.

Efsun, adamın bağış yapacağı rakamı duyunca, o parayla bir çok hastaya ücretsiz ameliyat fırsatı olacağını düşünüp Emir’i Adana’ya gitmeye ikna ediyor. İkili Adana’ya gidiyor. Ancak adam Emir’den kendi yüzünü değiştirmesini hem de bu ameliyatı kendi evinde yapmasını istiyor.

Efsun ile Emir, adamların elinden kurtulup kaçmayı başarıyor. Yolda bir kamyona binip yola koyuluyorlar. Ama adamlar peşlerinden gelmeye devam ediyor. Efsun ile Emir, Antep yoluna dönüp adamları atlatıyor. Efsun, geç saatte de olsa babasının evine gidiyor. Emir, Efsun’un babasına sevgili oldukları yalanını söylüyor.

İkili ertesi gün kahvaltıdan sonra yola koyuluyor. Efsun ile Emir, yolda adamların yine kendilerini takip ettiklerini fark ediyorlar. Trafikte köşe kapmaca oynarken Emir, kullandığı arabanın direksiyon hakimiyetini kaybediyor ve ikili feci bir kaza geçiriyor. Efsun, arabadan çıkıp Emir’in yanına gidiyor ve onun yaralı olduğunu görüp telaşlanıyor.

Senden Daha Güzel 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsun İle Emir Feci Bir Kaza Geçiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler