Ana SayfaDizilerSeversin 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Asya'yı Diziye Geri Döndürmek İçin...

İlgili Postlar

Seversin 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’yı Diziye Geri Döndürmek İçin Uğraşıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 11. yeni bölümüyle 10 ağustos çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nazlı’nın canlı yayında Asya’yı hayallerini çalmakla suçladıktan sonra ortalık karışır. Asya, Nazlı’dan bu yaptığının hesabını sorar. Ancak ekranlara çıkıp konuşmak istemez ve bu işi bırakıp eski işine dönmeye karar verir. Tolga, Asya’nın yanlış karar vermesine izin vermek istemez. Sonunda Asya’ya, onu sevdiğini itiraf eder. Seversin 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tolga, Asya’yı diziye geri döndürmek için uğraşıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tolga Asya’yı Diziye Geri Döndürmek İçin Uğraşıyor!

Seversin 11. bölüm 2. fragmanında; Asya, kız kardeşine öyle hissettirdiği için dizi çekimlerini bırakıp eski hayatına hatta eski işine geri dönüyor. Tolga, Asya’yı geri döndürmek için elinden geleni yapıyor. Hatta, o da aynı işlerine girip Asya’yla çalışıyor. Selçuk, sonunda Tolga’ya Asya’ya aşık olduğunu itiraf ediyor.

İşte Seversin 11. bölüm 2. fragmanı…

SEVERSİN 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Hakan, Tolga’nin Asya’ya aşık olduğunu anlar ve onu bu yoldan döndürmeye çalışır. Öncelikle, yıllar önce çektiği videoyu ona izletir. Asya da, Tolga’nın kendisinden hoşlandığını anlar ve bundan emin olmak için arkadaşıyla konuşur. Sabahın erken saatinde Tolga’yı arar.

Tolga, Asya’nın telefonunu açmak için çırpınır. Hakan ise onun telefonu hemen açmasına izin vermez. Daha sonra arayıp Asya’yla sette buluşur. Tam çekim başlayacağı sırada, Bahri’ye senaristin diziyi yazmayı bıraktığı haberi gelir. Selin, senaristin Tolga’nın basına yaptığı dizinin yüzde seksenini doğaçlama oynadığını söylediği yüzünden senaristin diziyi bıraktığını düşünür.

Bahri, Tolga’ya bu yüzden kızar. Tolga, Asya’yla birlikte senaristi yemeğe davet eder. Ama ne yapsalar onu tekrar dizisi yazmaya ikna edemezler. Asya, annesine yemekler yaptırıp onun evine gider. Orada senaristin aşk acısı çektiğini öğrenip onu, aşık olduğu kadınla buluştururlar.

Bu arada Selin, Nazlı’nın Selçuk’tan hoşlandığını anlar. Ona asistanlık teklif eder. Nazlı’da kabul ediyor. Selin, onu bir reklam filminde oynatacağı konusunda kandırır. Daha sonra ona, şirketin onu değil Asya’yı istediğini söyler. Selin, daha sonra Suzan’la birlikte tekrar Nazlı’yı arar ve Selçuk’un aslında Asya’ya platonik aşık olduğunu söyler.

Her şey normale döner ve dizinin çekimlerine tekrar başlanır. Asya, Nazlı’nın canlı yayına katıldığını öğrenip hemen televizyonu açar. Nazlı, canlı yayında Asya’nın aslında kendi hayatını çaldığını, orada onun hakkında her şeyi anlatacağını açıklar. Asya, Nazlı’nın bu yaptığı karşısında donup kalır. Selin ise, ortalığı karıştırdığı için içten içe çok mutlu olur.

Seversin 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Sonunda Asya’ya Aşkını İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler