Ana SayfaDizilerAh Nerede 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Zehra'nın İntikam Peşinde Olduğunu...

İlgili Postlar

Ah Nerede 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Zehra’nın İntikam Peşinde Olduğunu Anlıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ah Nerede, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zehra, Cenker’i Ferit’le sevgili olduğunu inandırmak için onu öpüyor. Cenker ile Ferit, yumruklaşıyor. Ferit’in bir arkadaşı düğünü için pasta yaptırmak istiyor. Cenker buna karşı çıkınca ortalık karışıyor. Zehra, Ferit ile arkadaşlarıyla bir araya geliyor. Onların bir arkadaşlarını düğünden nasıl vazgeçirdiğini anlatınca Zehra, düğünde terk edilen gelinin kendisi olduğunu söyleyemiyor. Ancak Ferit’e tavır alıyor. Zehra, Ferit ile gittikleri yerde sarhoş olunca intikam peşinde olduklarını ağzından kaçırıyor. Ah Nerede 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferit, Zehra’nın intikam peşinde olduğunu anlıyor.

Cuma Dizileri 2022

Ferit Zehra’nın İntikam Peşinde Olduğunu Anlıyor!

Ah Nerede 6. bölüm 1. fragmanında; Zehra, sarhoş olunca intikam peşinde olduklarını ağzından kaçırıyor. Ferit, babasına kırılıp eve dönmek istemiyor. Hakim, Murat ile Ömer’e, Ferit’i eve döndürmeleri karşılığında onları serbest bırakacağını söylüyor. Ferit’in eski sevgilisi Ferda, onun gizli yerine çıkıp geliyor. Zehra ise, onların yakınlaşmalarını uzaktan seyrediyor.

İşte Ah Nerede 6. bölüm 1. fragmanı…

AH NEREDE 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zehra, durumu kurtarmak için Ferit’e sarılıp onu öpüyor. Cenker, onları öpüşürken görse de yine de onların gerçekten birbirlerini sevdiğine inanmıyor. Ferit ile Cenker, büyük bir kavgaya tutuşuyor. Cenker, Ferit’ten intikam almak için elinden geleni yapıyor. Seniha hanım, Hakim beyin kendisini başka bir kadınla aldattığını düşünüyor.

Perihan’la birlikte onu takip etmeye başlıyor. Onun bir kadına eve tuttuğunu ve döşediğini kulaklarıyla duyan Seniha, evi terk ediyor. Hakim, Seniha’nın kendisine güvenmediğini öğrenince geri adım atmıyor. Murat ile Ömer’de, anneleriyle birlikte Perihan’larda kalmaya başlıyor.

Hakim, gelip Seniha’ya bir kadına ev tuttuğunun doğru olduğu, ancak o evi yakın arkadaşının kızı Ferda için ayarladığını açıklıyor. Öyle olunca Seniha, Hakim’den hiç şüphelenmemiş gibi tüm suçu Perihan’ın üzerine atıp kocasıyla barışıyor. Zehra, Murat’ı kurtarmak için aldığı önemli evrakı evde unutuyor.

Huriye, zarfı bulup yırtıp atıyor. Ferit ile Zehra, şirkete dönüp evrakın bir kopyasını bulup teslim ediyorlar. Bu arada Ferit’in bir arkadaşı düğünleri için özel bir pasta yaptırmak istiyor. Ferit, hemen kabul ediyor. Cenker ise, o pastanın yapılmasına sırf Ferit için engel oluyor. Sosyal medya fenomeni olan gelin, pastanın yapılmayacağını duyunca Şerbetlioğulları hakkında karalama kampanyası düzenliyor.

Hakim, Ferit’ten bu durumu düzeltmesini istiyor. Zehra, Ferit’le birlikte durumu düzeltmek için kolları sıvıyor. Ancak konular eskilerden açılınca Ferit’in nasıl bir arkadaşını evleneceği gün evlenmekten vazgeçirdiği konusu açılıyor. Zehra, konuşulanları duyunca kötü olup orayı terk ediyor.

Ferit, Zehra’nın neden böyle davrandığını anlayamıyor. Hakim, evrakın kaybolmasına çok kızıyor. Ferit, suçu kendi üzerine alınca babasından azar işitiyor. Zehra, onu yalnız bırakmıyor ve birlikte onun gizli evine gidiyorlar. Orada Zehra, içkiyi fazla kaçırınca sızıyor ve ağzından intikam planını kaçırıyor.

Ah Nerede 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zehra Ferit’i Affedemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler