Ana SayfaDizilerTozluyaka 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Berk Cemre'nin Ajanlık Yaptığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Tozluyaka 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Berk Cemre’nin Ajanlık Yaptığını Öğreniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Tozluyaka, 6. yeni bölümüyle 8 ağustos pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, Arap ve Zeynep, okullarına devam edip Vefa’nın katilini bulana kadar diğer öğrencilerle uyum sağlamaya çalışır. Önder hoca hazırladığı proje ödeviyle öğrencileri birbirleriyle kaynaştırmayı planlar. Kenan, Ali için DNA testi yaptırır. Daha sonra Derya’nın karşısına çıkıp oğlu olduğunu neden kendisinden sakladığını sorar. Tozluyaka 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Berk, Cemre’nin Ali’lere Ajanlık yaptığını öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Berk Cemre’nin Ajanlık Yaptığını Öğreniyor!

Tozluyaka 6. bölüm 2. fragmanında; Kenan, Ali’nin öz oğlu olduğunu öğrendikten sonra onu yakın takibe alıyor. Cemre, Berk’le yakınlık kurup onun sakladıkları gerçekleri öğrenmeye çalışıyor. Hazal durumu anlıyor ve Berk’e Cemre’nin Ali’lere ajanlık yaptığını söylüyor.

İşte Tozluyaka 6. bölüm 2. fragmanı…

TOZLUYAKA 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Derya ile Kenan, Berk’in olduğu yere gittiklerinde, Berk’in yaralı olarak Ali’nin kollarında olduğunu görürler. Kenan, Ali’nin Berk’e zarar verdiğini düşünüp onun üzerine yürür. Bu arada Derya, Berk’in nefes almadığını fark eder. Hemen Berk’e acil müdahale yapıp onu hayata döndürür. Berk, hastaneye kaldırılır. Ali, bu arada kameranın içinde hafıza kartını bulamaz.

Çağrı eve eli yüzü yaralı bir şekilde gelir. Durumu annesine anlatmak zorunda kalır. Annesi ise, onun kanlı kıyafetlerini yok edip bu durumu Önder’den saklar. Ali, korkup kaçar. Kenan, hemen polise oğlunu kaçıranın Ali olduğunu ihbar edip ondan şikayetçi olur.

Derya, Ali’nin saklandığı yeri bulup onunla konuşur. Oğlunun suçsuz olduğunu Berk’i o hale Çağrı’nın getirdiğini öğrenir ve oğlunu polislere kendi elleriyle teslim eder. Bu arada durumu öğrenen Önder de, Çağrı’yı alıp karakola yaptıklarını itiraf etmesi için götürür.

Ali, sorguya alınır. Tam her şeyi baştan anlatmaya başlayacağı sırada Berk’in kendisinden şikayetçi olmadığını öğrenip serbest kalır. Berk, polislere kendisine saldıranları görmediğini Ali’nin kendisini kurtardığına dair ifade verir. Öyle olunca, Çağrı’da ifade vermekten kurtulur.

Kenan, oğlunun doğru ifade vermediğini anlayıp ona, doğruları anlatması için zorlar. Ama Berk, babasına doğru olanın o olduğunu söyler. Ali, kameranın hafıza kartının Berk’te olduğunu düşünür. Cemre, hafıza kartını bulup Ali’ye teslim etmek için Berk’e yaklaşır. Bu arada Kenan, Derya’nın ne zaman kiminle evlendiğini araştırınca Ali’nin kendi oğlu olabileceğinden şüphelenir.

Ali’nin odasına girip, DNA testi yaptırmak için onun bardağını alır. Odasına bir not atılan Ali, Vefa’nın katiliyle alakalı bir şey öğrenme umuduyla gittiği yerde Berk’i bulur.

Tozluyaka 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kenan Ali’nin Oğlu Olduğundan Emin Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler