Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin Ana Kadrosuna Giren 5. Yarışmacı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 5. Yarışmacı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, yeni bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın yeni bölümünde; Geriye kalan 12 yarışmacı ana kadroya girebilmek için mücadele etti. İki turdan oluşan yarışmanın ilk turunu 6 yarışmacı geçebildi. Altı yarışmacı ikinci turu geçebilmek için mücadele verdi. MasterChef 2022’nin ana kadrosuna giren 5. yarışmacı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 4. Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 5. Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 2022’nin son bölümünde Çağatay 4. olarak ana kadroya girmeye hak kazandı. Yarışmanın yeni bölümünde geriye kalan yarışmacılar var güçleriyle ana kadroya girebilmek için mücadele etti. Şefler, öncelikle yarışmacılarla bir önceki gün yaptıkları hataları konuştu. Daha sonra ilk turda yapmalarını istedikleri yemeği açıkladı.

BİRİNCİ TUR!

İlk turda yarışmacılardan altı ezmeli kebap 45 dakika süre içinde yapmaları istendi. Verilen süre içinde yarışmacılar en iyi kebabı yapmak için büyük mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde tüm yarışmacılar yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler, tadımlarını yaptıktan sonra en başarılı altı tabağı belirledi.

İKİNCİ TUR!

İkinci tura geçmeye hak kazanan en başarılı ezmeli kebabı yapan yarışmacılar; Selfullah, Mustafa, Melih, Atike, Başar ve Şeyma oldu. Altı yarışmacı ikinci tur için yerlerini aldı. Şefler ikinci turda yarışmacılara dondurma ürünü verdi ve dondurmayı kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Verilen süre içinde altı yarışmacı en yaratıcı yemeği yapmak için mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde Mustafa, ürününü bitirdi ancak şeflere sunmadı.

Mehmet şef Mustafa’ya, kötü de olsa kendilerine bir tabak yemek sunması gerektiğini söyleyip onu uyardı. Geriye kalan 5 yarışmacının yemeklerini değerlendiren şefler en başarılı iki tabağı yapan yarışmacının isimlerini açıkladı.

KİM BİRİNCİ OLDU?

İkinci turun en başarılı tabaklarını yapan iki yarışmacı Atike ve Şeyma oldu. İki yarışmacı arasında en başarılı tabağı yapan yarışmacı Şeyma oldu. Şeyma, birinci olarak MasterChef Türkiye 2022’nin ana kadrosuna 5. olarak girmeye hak kazandı ve şeflerden üzerinde ismi yazılı önlüğü giymenin mutluluğunu yaşadı.

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 3. Yarışmacı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler