Ana SayfaDizilerSeversin 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Sonunda Asya'ya Aşkını İtiraf Ediyor!

İlgili Postlar

Seversin 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Sonunda Asya’ya Aşkını İtiraf Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hakan, Tolga’nın Asya’ya aşık olmaya başladığını anlayıp onu bu yoldan vazgeçirmeye çalışıyor. Öte yandan Asya, Tolga’nın kendisine karşı duygularından emin olmaya çalışıyor. Dizinin senaristi yazmaktan vazgeçiyor. Asya ile Tolga, onu aşık olduğu kadınla buluşturup senaryo yazmaya ikna ediyor. Selin, Nazlı’yı Asya’ya karşı dolduruyor. Nazlı, canlı yayına çıkıp Asya’nın kendi hayatını çaldığını söylüyor. Seversin 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Tolga, sonunda Asya’ya aşkını itiraf ediyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tolga Sonunda Asya’ya Aşkını İtiraf Ediyor!

Seversin 11. bölüm 1. fragmanında; Nazlı’nın canlı yayında Asya’yı hayallerini çalmakla suçladıktan sonra ortalık karışıyor. Asya, Nazlı’dan bu yaptığının hesabını soruyor. Ancak ekranlara çıkıp konuşmak istemiyor ve bu işi bırakıp eski işine dönmeye karar veriyor. Tolga, Asya’nın yanlış karar vermesine izin vermek istemiyor. Sonunda Asya’ya, onu sevdiğini itiraf ediyor.

İşte Seversin 11. bölüm 1. fragmanı…

SEVERSİN 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hakan, Tolga’nin Asya’ya aşık olduğunu anlıyor ve onu bu yoldan döndürmeye çalışıyor. Öncelikle, yıllar önce çektiği videoyu ona izletiyor. Asya da, Tolga’nın kendisinden hoşlandığını anlıyor ve bundan emin olmak için arkadaşıyla konuşuyor. Sabahın erken saatinde Tolga’yı arıyor.

Tolga, Asya’nın telefonunu açmak için çırpınıyor. Hakan ise onun telefonu hemen açmasına izin vermiyor. Daha sonra arayıp Asya’yla sette buluşuyor. Tam çekim başlayacağı sırada, Bahri’ye senaristin diziyi yazmayı bıraktığı haberi geliyor. Selin, senaristin Tolga’nın basına yaptığı dizinin yüzde seksenini doğaçlama oynadığını söylediği yüzünden senaristin diziyi bıraktığını düşünüyor.

Bahri, Tolga’ya bu yüzden kızıyor. Tolga, Asya’yla birlikte senaristi yemeğe davet ediyor. Ama ne yapsalar onu tekrar dizisi yazmaya ikna edemiyorlar. Asya, annesine yemekler yaptırıp onun evine gidiyor. Orada senaristin aşk acısı çektiğini öğrenip onu, aşık olduğu kadınla buluşturuyorlar.

Bu arada Selin, Nazlı’nın Selçuk’tan hoşlandığını anlıyor. Ona asistanlık teklif ediyor. Nazlı’da kabul ediyor. Selin, onu bir reklam filminde oynatacağı konusunda kandırıyor. Daha sonra ona, şirketin onu değil Asya’yı istediğini söylüyor. Selin, daha sonra Suzan’la birlikte tekrar Nazlı’yı arıyor ve Selçuk’un aslında Asya’ya platonik aşık olduğunu söylüyor.

Her şey normale dönüyor ve dizinin çekimlerine tekrar başlanıyor. Asya, Nazlı’nın canlı yayına katıldığını öğrenip hemen televizyonu açıyor. Nazlı, canlı yayında Asya’nın aslında kendi hayatını çaldığını, orada onun hakkında her şeyi anlatacağını açıklıyor. Asya, Nazlı’nın bu yaptığı karşısında donup kalıyor. Selin ise, ortalığı karıştırdığı için içten içe çok mutlu oluyor.

Seversin 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’ya Karşı Hislerini Anlamaya Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler