Ana SayfaDizilerGül Masalı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gonca Babasını Atabeylerin Öldürdüğünü Öğreniyor!

İlgili Postlar

Gül Masalı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gonca Babasını Atabeylerin Öldürdüğünü Öğreniyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 7 bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fuat, Atabeylerin Gonca’yla uğraşmaya başladığını öğrenip köye geliyor. Köylülerle konuşup onları Gonca’yla çalışmaya ikna ediyor. Atabeylerin karşısına da çıkıp Gonca’yla uğraşmalarına izin vermeyeceğini söylüyor. Bu arada Toprak, Fuat’ın kendilerini batırmak istediğini öğrenip tepki gösteriyor. Havva, Gonca’yı arayıp onu yanına çağırıyor ve ona babasının kaybolmadığını, onun Atabeyler tarafından öldürüldüğünü söylüyor. Gül Masalı 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gonca, babasını Atabeylerin öldürdüğünü öğreniyor.

Pazar Dizileri 2022

Gonca Babasını Atabeylerin Öldürdüğünü Öğreniyor!

Gül Masalı 8. bölüm 1. fragmanında; Toprak, duydukları karşısında şok oluyor. Ama yinede Gonca’nın babasını öldürenin ailesi de olsa cezasını çekmesi gerektiğini düşünüyor. Canan, babasıyla Halil’in konuşmalarını duyuyor. Halil’in Mehmet’i öldürdüğünü duyuyor. Canan, Halil’i bir kadınla yakalıyor. Halil ise, Canan’a kimsenin Gülümser’in yerini tutmayacağını söylüyor. Hırslanan Canan Halil’e, eğer kendisinden boşanırsa onu polise ihbar edeceğini söylüyor.

İşte Gül Masalı 8. bölüm 1. fragmanı…

GÜL MASALI 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Toprak, davete Gonca’yla gidip onu kız arkadaşı olarak tanıtmasıyla Ece ile Canan çok bozuluyor. Halil ise, karşısında Gülümser’i görmüş gibi oluyor. Mehmet’in yeğeni Fuat, köye geliyor. Öncelikle Gonca hakkında Atabeylerin yaydığı dedikoduların önüne geçiyor. Daha sonra Halil ile Rıfat’ın karşısına çıkıp Gülümser’e yaptıklarını Gonca’ya da yapmalarına izin vermeyeceğini söylüyor.

Halil, Toprak’la tartışıyor ve onu evden kovuyor. Gonca’ya da onun annesine aşık olduğunu itiraf ediyor. Bu durumu duyan Canan, Halil’e evinde bir iç güvey olduğunu hatırlatmak zorunda kalıyor. Köylü kadınlar Gonca’nın yanına gelip ondan özür diliyor. Eğer kendilerini affederse onun projesinde yer almak istediklerini söylüyor.

Gonca, onları af ediyor ve onların kendisi için düzenlediği yemeğe katılıyor. Fuat, Gonca’nın karşısına çıkıp ona babası hakkında anlatacakları olduğunu, onun projesine destek vereceğini söylüyor. Gonca, Fuat’ın teklifiyle çok heyecanlanıyor. Toprak ise, Gonca’ya destek vermek isteyenin kendilerini batırmak için uğraşan Fuat olduğunu öğrenince büyük tepki gösteriyor.

Gonca, Toprak için Fuat’ın teklifini kabul edip etmemek için tereddüt ediyor. Fuat, Havva’nın yanına gidip ona Gonca’nın numarasını veriyor. Havva Gonca’yı arayıp onu yanına çağırıyor. Gonca Toprak’la birlikte Havva halasının yanına gidiyor. Havva Gonca’ya, babasının hiçbir yere gitmediğini, onun Atabeyler tarafından öldürüldüğünü söylüyor.

Öte yandan Rıfat Halil’e, ayağını denk almasını yoksa onun Mehmet’i öldürdüğünü unutmamasını istiyor. Canan, onların konuşmalarını duyunca şok oluyor.

Gül Masalı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fuat’ın Gelmesiyle Atabeyler Tutuşmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler