Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin 5 Yedek Yarışmacısı Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin 5 Yedek Yarışmacısı Belli Oldu!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, yeni bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın yeni bölümünde; Ana kadroya giremeyen yarışmacılar yeni bölümde iki aşamadan oluşan oyunlarda ana kadroya yedekten girebilmek için mücadele etti. İlk turu geçen 3 yarışmacı yarışmaya yedekten girmeye hak kazandı. İkinci turu başarıyla geçen iki yarışmacı da yarışmanın ilk beş yedekleri arasına girmeyi başardı. MasterChef 2022’nin 5 yedek yarışmacısı belli oldu. Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 6. Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin 5 Yedek Yarışmacısı Belli Oldu!

MasterChef 2022’nin ilk haftasında ana kadroya giren 6 yarışmacı belli oldu. Haftanın son bölümünde geriye kalan yarışmacılar arasından beş yedek yarışmacı belirleneceği açıklandı. Yarışmacılar yedekten de olsa yarışmaya girebilmek için iki aşamadan oluşan turlarda mücadele etti. İlk turda 3 yarışmacı belirlendi. İkinci turda iki yarışmacı daha belirlendi ve toplamda beş yedek yarışmacı belirlenmiş oldu.

BİRİNCİ TUR!

Şefler, birinci turda yarışmacılardan imam bayıldı yemeği yapmalarını istedi. Verilen süre içinde yarışmacılar en iyi imam bayıldı yapmak için büyük mücadele verdi. Verilen sürenin bitmesiyle şefler yarışmacıların yemeklerinin tadımlarını yaptı. En başarılı imam bayıldı yapan üç ismi belirlediler.

BİRİNCİ TURU GEÇEN YARIŞMACILAR!

İmam bayıldı yemeğini başarıyla yapıp şeflerin beğenisini kazanan Doğukan, Atike ve Başar ilk turu geçen yarışmacılar oldu. Doğukan, Atike ve Başar seçilen ilk yedek yarışmacılar olarak ismini MasterChef Türkiye 2022’ye yazdırdılar.

İKİNCİ TUR!

Geriye kalan yarışmacılar ikinci tur için mutfaktaki yerlerini aldı. Şefler ikinci tur için yarışmacılara zeytin çeşitleri verdi. Yarışmacılardan o ürünü kullanarak en başarılı yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Verilen süre içinde yarışmacılar en başarılı yaratıcı yemeği yapmak için mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde şefler yarışmacıların yemeklerinin tadımlarını yaptı ve aralarından en başarılı iki yarışmacıyı yedek kadro için belirledi.

İKİNCİ TURU GEÇEN YARIŞMACILAR!

İkinci turda en başarılı yaratıcı yemekleri yapan iki yarışmacı Seyfullah ve Tolga oldu.  MasterChef 2022’nin yedeklerine isimlerini yazdıran beş yarışmacı Doğukan, Atike, Başar, Tolga ve Seyfullah oldu.

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 5. Yarışmacı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler