Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin Ana Kadrosuna Giren 8. Yarışmacı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 8. Yarışmacı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, haftanın ikinci gününde ana kadroya girecek 8. yarışmacıyı belirlemek üzere yeni bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın yeni bölümünde; ilk turu geçen altı yarışmacı belirlendi. Altı yarışmacı ikinci turda yaratıcılıklarını gösterecek tabaklar yapıp ana kadroya girebilmek için mücadele etti. MasterChef 2022’nin ana kadrosuna giren 8. yarışmacı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 7. Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 8. Yarışmacı Kim Oldu?

Şefler ilk tur başlamadan önce, yarışmacılarla görüşüp bir gün önceki yaptıkları hataları yapmamalarını istedi. Yarışmacılar büyük bir heyecanla ilk turun yemeğini beklediler. Şefler yarışmacılardan ilk turda Aşure yemeği yapmalarını istedi. Onlara bu yemeği yapmak için tam kırk dakika süre verdi.

BİRİNCİ TUR!

Sürenin başlamasıyla yarışmacılar yemeklerini yapmaya başladı. Sürenin bitiminde şefler, yarışmacıların yaptığı aşurelerin tadımlarını tek tek yaptı ve en başarılı altı tabağı belirledi. Bu başarılı tabakları yapan isimler; Rukiye, İbrahim, Vural, Rağde, Erkan ve Fatma Nur oldu.

İKİNCİ TUR!

İlk turu geçen altı yarışmacı Rukiye, İbrahim, Vural, Rağde, Erkan ve Fatma Nur, ikinci tur için yerlerini aldı. Şefler yarışmacılara ikinci turun ürünü olarak Sardalya balığı verdi. Onlardan bu balığı kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi ve onlara kırk dakika süre verdi.

Verilen süre içinde yarışmacılar yemeklerini tamamladı ve şeflerin beğenisine sundu. Şefler yaratıcı tabakları tek tek değerlendirdi ve en başarılı dört ismi öne çağırdı. Rukiye, dördüncü oldu. Şeflere ona, tabağını çok beğendiklerini ancak tabakta başka bir şeyler daha istediklerini bu konuda çalışması gerektiğini söyledi.

Altı yarışmacı arasından son ikiye Rağde ile Fatma Nur kaldı. En başarılı yaratıcı tabağı yapan yarışmacı Fatma Nur oldu. Rağde, ufak bir hatayla günün ikincisi olmanın üzüntüsünü yaşadı.

KİM BİRİNCİ OLDU?

Fatma Nur, ikinci turun birincisi olarak MasterChef Türkiye 2022’nin ana kadrosuna 8. yarışmacı olarak girmeye hak kazandı. Üzerinde ismi yazan önlüğü alıp giydi. Hayli heyecanlı olan Fatma Nur, bu önlüğü ne kadar istediğini şeflere bir kez daha söyleyip çok mutlu olduğunu dile getirdi.

MasterChef 2022’nin 5 Yedek Yarışmacısı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler