Ana SayfaDizilerTozluyaka 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Herkes Katilin Cemre Olduğunu Düşünmeye Başlıyor!

İlgili Postlar

Tozluyaka 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Herkes Katilin Cemre Olduğunu Düşünmeye Başlıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Tozluyaka, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Önder hoca, Kenan’ın da isteği üzere öğrencileri birbirleriyle kaynaştırmak için bir proje hazırlıyor. Kura da isimleri çıkan öğrenciler birbirlerinin evine gidip birlikte vakit geçiriyor. Berk, Cemre’nin Ali’ye ajanlık yaptığını öğreniyor. Cemre’nin Vefa’nın öldüğü gün binaya girdiğini gösteren bir video geliyor. Ali, Cemre’nin görüldüğü videoyu sınıfta yayınlıyor ve ona kim olduğunu soruyor. Tozluyaka 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Herkes katilin Cemre olduğunu düşünmeye başlıyor.

tozluyaka ali ve cemre

Pazartesi Dizileri 2022

Herkes Katilin Cemre Olduğunu Düşünmeye Başlıyor!

Tozluyaka 7. bölüm 1. fragmanında; Kenan Derya’ya, Ali’nin kendisinin de oğlu olduğunu ondan vazgeçmeye niyeti olmadığını söylüyor. Zeynep’in babası yıllar sonra çıkıp geliyor. Cemre, Hazal’ın üzerine yürüyüp o gün onun ölmesi gerektiğini söylüyor. Berk ise, Cemre’yi Hazal’ı da öldürmek istemekle suçluyor.

İşte Tozluyaka 7. bölüm 1. fragmanı…

TOZLUYAKA 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali, aldığı nottan sonra Vefa’nın mezarına gidiyor ve orada Berk’i görüyor. O notu onun yazdığını düşünürken Berk’in de benzer bir not alıp oraya geldiğini anlıyor. Daha sonra mezarın başında ikisine de yazılmış birer zarf buluyorlar. Zarfın içindeki notta Vefa’nın katilinin bir başkası olabileceği işaret ediliyor.

Kenan, Ali için DNA testi yaptırıyor ve sonucun çıkmasını bekliyor. Okulda öğrencilerin birbirleriyle kaynaşması için bir proje ödevi hazırlanıyor. Kura çekiliyor ve kim kime çıktıysa onun evine gidip misafir oluyor ve o arkadaşı hakkında bilgi edinip projesini hazırlıyor. Arap’a, Hazal çıkıyor. Hazal, annesi olarak evin hizmetçisini Arap’la tanıştırıyor. Arap sonradan Hazal’ın gerçek annesini görüyor ve onun yalan söylediğini anlıyor.

Zeynep’de, Ege’nin evine gidiyor ve onun yalnız yaşadığını ailesinin onunla ilgilenmediğini anlıyor. Ali’ye Berk çıkıyor. Berk’in evine giden Ali, Kenan’ın Berk’e ceza verdiği odayı görüyor. Durum böyle olunca Hazal, Ege ve Berk arkadaşlarının kendileri hakkında yapacakları ödevi açıklamadan önce, onlarla dalga geçtikleri bir video hazırlayıp sınıfta yayınlıyor.

Videoyu gören Önder, öğrencilere çok kızıyor. Ali söz alıp, arkadaşlarının kendileri hakkında düşündükleri şeyler için alınmadıklarını, kendilerinin öyle yaşadıklarını ve bundan utanmadıklarını söylüyor. Nesrin, Önder’in Derya’yla görüştüğünü öğrenip onun yanına gidiyor. Önder’in Derya’yı arayıp akşam buluşacaklarını kulaklarıyla duyuyor.

Kenan, DNA sonucunu alıp Ali’nin öz oğlu olduğunu öğrenip Derya’nın yanına gidip oğlunu kendisinden neden sakladığını soruyor. Ali ise sınıfta Vefa’nın ölmesinden beş dakika önce Cemre’nin binaya girdiğini gösteren videoyu yayınlayıp ona kim olduğunu soruyor.

Tozluyaka 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Berk Cemre’nin Ajanlık Yaptığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler