Ana SayfaDizilerSeversin 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Asya'ya Kendisini İspatlamaya Çalışıyor!

İlgili Postlar

Seversin 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’ya Kendisini İspatlamaya Çalışıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, Nazlı’nın televizyon programlarına çıkıp kendisini karalamasından sonra diziyi bırakıp eski işine dönüyor. Selin, hemen yeni oyuncu arayışlarına başlıyor. Ama Tolga, Asya’yı geri döndürmek için onunla birlikte çalışıyor. Nazlı’nın beklediği olmuyor. Hiçbir yerden kendisine rol teklifi gelmiyor. Selçuk, Tolga’ya onların oyununu bildiğini ve kendisinin Asya’ya aşık olduğunu söylüyor. Tolga, tüm gücünü toplayıp Asya’ya aşkını ilan ediyor. Seversin 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Tolga, Asya’ya kendisini ispatlamaya çalışıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tolga Asya’ya Kendisini İspatlamaya Çalışıyor!

Seversin 12. bölüm 1. fragmanında; Asya ile Tolga, tekrar dizi setine dönüyor. Ekip onları büyük bir coşkuyla karşılıyor. Hakan, Tolga’nın çapkınlığı bırakacağına inanmıyor ve ona çapkınlığı yavaş yavaş bırakmasını tavsiye ediyor. Selin, Tolga’ya onu ne kadar sevdiğini söylerken Asya onları görüyor. Tolga, Asya’ya artık çapkın biri olmadığını ispat etmeye çalışıyor.

İşte Seversin 12. bölüm 1. fragmanı…

SEVERSİN 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nazlı, televizyon programlarına çıkıp kardeşi Asya’nın kendi hayatını çaldığını açıklıyor. Asya ve dizi ekibi programı izliyor. Evde annesi Nazlı’ya, Asya’nın onu okutmak için kendi okulunu bırakıp çalıştığını yüzüne vuruyor. Ama Nazlı, kimsenin söylediğini duymuyor ve doğru bir şey yaptığını düşünüp kendisini savunuyor.

Ertesi sabah Nazlı, yine televizyon programlarına çıkıp Asya’nın o diziye seçmelerle girmediğini, o seçmelerde en iyi performansı kendisinin gösterdiğini anlatıyor. Kanal Nazlı’ya bir otel odası ayarlıyor. Nazlı, eve gitmeyip programa katılmaya devam ediyor. Kanal Bahri’ye Asya’nın bir basın açıklaması yapmasını istiyor.

Ancak Asya, kendi kız kardeşi için bunu yapmak istemiyor ve diziyi bırakıyor. Gidip eski iş yeriyle konuşup işe giriyor. Bu duruma neden olan Selin, istediğini başardığını düşünüp Asya’nın yerine oyuncu bile aramaya başlıyor. Ama Tolga, Asya’sız o diziyi oynamak istemiyor.

Her gün Asya’nın iş yerine gidip onu bu kararından döndürmeye çalışıyor. Kararlılığını ona inandırmak için iş yerinde kendisi de çalışmaya başlıyor. Asya, onu yıldırmak için elinden geleni yapıyor. Üçüncü günün sonunda Nazlı’nın beklediği olmuyor ve sadece kanallar onu Asya hakkında konuşması için çağırıyor.

Selçuk, Nazlı’yı kötü halde bulup Tolga’nın evine götürüyor. Tolga ile Asya’da oraya gidiyor. Asya, kız kardeşiyle konuşup barışıyor. Bu arada Selçuk Tolga’ya, onun Asya’yla numaradan nişanlandıklarını Hakan’dan öğrendiğini itiraf ediyor.

Daha sonra Tolga’ya, Asya’dan hoşlandığını ve onu çok sevdiğini, onların bu oyunları bittiğinde Asya’ya evlenmek istediğini söylüyor. Tolga, tüm gücünü toplayıp Asya’ya aşık olduğunu ve onu çok sevdiğini itiraf ediyor.

Seversin 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’yı Diziye Geri Döndürmek İçin Uğraşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler