Ana SayfaDizilerAh Nerede 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zehra Cenker'e Gerçekleri İtiraf Ediyor!

İlgili Postlar

Ah Nerede 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zehra Cenker’e Gerçekleri İtiraf Ediyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ah Nerede, 6. yeni bölümüyle 12 ağustos cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zehra, sarhoş olunca intikam peşinde olduklarını ağzından kaçırır. Ferit, babasına kırılıp eve dönmek istemez. Hakim, Murat ile Ömer’e, Ferit’i eve döndürmeleri karşılığında onları serbest bırakacağını söyler. Ferit’in eski sevgilisi Ferda, onun gizli yerine çıkıp gelir. Zehra ise, onların yakınlaşmalarını uzaktan seyreder. Ah Nerede 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zehra Cenker’e, gerçekleri itiraf ediyor.

Cuma Dizileri 2022

Zehra Cenker’e Gerçekleri İtiraf Ediyor!

Ah Nerede 6. bölüm 2. fragmanında; Seniha, Ferda’yı eve davet ediyor. Ferda’nın gelmesiyle Zehra, huzursuz oluyor. Onların birbirlerine yakın davrandığını gören Zehra, Cenker’e yanaşıyor. Cenker, Zehra’nın boş bir oyunun içinde olduğunu anlayıp ona, onu bu durumun içinden kurtarmak istediğini söylüyor. Zehra, Cenker’e Ferit’le sevgili olmadıklarını itiraf etmek zorunda kalıyor.

İşte Ah Nerede 6. bölüm 2. fragmanı…

AH NEREDE 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Zehra, durumu kurtarmak için Ferit’e sarılıp onu öper. Cenker, onları öpüşürken görse de yine de onların gerçekten birbirlerini sevdiğine inanmaz. Ferit ile Cenker, büyük bir kavgaya tutuşur. Cenker, Ferit’ten intikam almak için elinden geleni yapar. Seniha hanım, Hakim beyin kendisini başka bir kadınla aldattığını düşünür.

Perihan’la birlikte onu takip etmeye başlar. Onun bir kadına eve tuttuğunu ve döşediğini kulaklarıyla duyan Seniha, evi terk eder. Hakim, Seniha’nın kendisine güvenmediğini öğrenince geri adım atmaz. Murat ile Ömer’de, anneleriyle birlikte Perihan’larda kalmaya başlar.

Hakim, gelip Seniha’ya bir kadına ev tuttuğunun doğru olduğu, ancak o evi yakın arkadaşının kızı Ferda için ayarladığını açıklar. Öyle olunca Seniha, Hakim’den hiç şüphelenmemiş gibi tüm suçu Perihan’ın üzerine atıp kocasıyla barışır. Zehra, Murat’ı kurtarmak için aldığı önemli evrakı evde unutur.

Huriye, zarfı bulup yırtıp atar. Ferit ile Zehra, şirkete dönüp evrakın bir kopyasını bulup teslim ederler. Bu arada Ferit’in bir arkadaşı düğünleri için özel bir pasta yaptırmak ister. Ferit, hemen kabul eder. Cenker ise, o pastanın yapılmasına sırf Ferit için engel olur. Sosyal medya fenomeni olan gelin, pastanın yapılmayacağını duyunca Şerbetlioğulları hakkında karalama kampanyası düzenler.

Hakim, Ferit’ten bu durumu düzeltmesini ister. Zehra, Ferit’le birlikte durumu düzeltmek için kolları sıvar. Ancak konular eskilerden açılınca Ferit’in nasıl bir arkadaşını evleneceği gün evlenmekten vazgeçirdiği konusu açılır. Zehra, konuşulanları duyunca kötü olup orayı terk eder.

Ferit, Zehra’nın neden böyle davrandığını anlayamaz. Hakim, evrakın kaybolmasına çok kızar. Ferit, suçu kendi üzerine alınca babasından azar işitir. Zehra, onu yalnız bırakmaz ve birlikte onun gizli evine giderler. Orada Zehra, içkiyi fazla kaçırınca sızar ve ağzından intikam planını kaçırır.

Ah Nerede 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Zehra’nın İntikam Peşinde Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler