Ana SayfaDizilerDuy Beni 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Kanat'a Babasının Yaşayacağının Haberini...

İlgili Postlar

Duy Beni 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Kanat’a Babasının Yaşayacağının Haberini Veriyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Duy Beni, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Melisa, Leyla’yı hazırlayıp arabayla okula getiriyor. Leyla, Kanat’a mesajından bahsediyor. Aziz, Kanat’ı tehdit edip Leyla’ya o konuştuğu kişinin kendisi olmadığını söylemesini engelliyor. Kanat, Ekim’e onu sevdiğini itiraf ediyor. Aziz, sırtındaki yaraları Ekim’e gösterip Kanat’ın kendisine şiddet uyguladığını söylüyor. Daha sonra Bahar öğretmenine de aynısını söylüyor. Durumu öğrenen Rıza, Aziz’in üzerine yürüyor. Kanat, onları ayırmaya çalışırken babasıyla birlikte balkondan aşağı düşüyor. Duy Beni 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Aziz Kanat’a, babasının yaşayacağının haberini veriyor.

Perşembe Dizileri 2022

Aziz Kanat’a Babasının Yaşayacağının Haberini Veriyor!

Duy Beni 7. bölüm 1. fragmanında; Kanat ile babası, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Aziz, Kanat’ın yanına gidip gülerek babasının yaşayacağını söylüyor. Annesi ise, Rıza’nın bu kazadan sonra çocuklarına neler yapacağını bildiği için onu hastane odasında boğarak öldürmeye çalışıyor. Ekim ise, hastanede Kanat’ı yalnız bırakmıyor.

İşte Duy Beni 7. bölüm 1. fragmanı…

DUY BENİ 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ekim, Aziz’in Kanat hakkında anlattıklarını duyduktan sonra ona inanıyor ve hemen soluğu Leyla’nın yanında alıyor. Onu Kanat hakkında uyarmak istiyor. Ancak Leyla, onun söylediklerine inanmıyor. Melisa, Leyla’nın evine gidip onu okul için hazırlıyor ve arabayla okula götürüyor.

Leyla, öğrenciler tarafından muhteşem bir şekilde karşılanıyor. Ekim onun, neler yaşayacağını tahmin edip onu yine uyarmak istiyor. Leyla Kanat’tan, kendisini içeri götürmesi için yardım istiyor. Müzik odasında ona mesajlarından bahsedip onu sevdiğini ve onun sayesinde okula döndüğünü söylüyor.

Aziz, içeri girip Kanat’la yalnız görüşmek istediğini söylüyor. Ona dışarıda Leyla’ya onunla mesajlaşan kişinin kendisi olmadığını söylerse, kaza olayını babasına anlatacağını söyleyip Kanat’ı tehdit ediyor. Leyla, Kanat’a Melisa’yla ilişkisini tamamen bitirene kadar onu bekleyeceğini söylüyor.

Kanat eve gidip çok düşünüyor ve Ekim’e aşık olduğunu anlıyor. Onu arayıp buluşmak istiyor. Buluştuklarında ona aşık olduğunu göz yaşları içinde itiraf ediyor. Bu arada Rıza, Aziz’in kendisinden habersiz eve arkadaş getirmesine sinirlenip karısının bacağına çatal batırıyor.

Aziz, Ekim’e sırtını gösterip bunu abisinin yaptığını söylüyor. Daha sonra Bahar öğretmene de sırtını gösterip abisinden şiddet gördüğünü ima ediyor. Bahar öğretmen Rıza beyi arayıp durumu ona anlatıyor. Rıza eve öfkeyle gelip Aziz’in üzerine yürüyor.

Kanat, babasının Aziz’e zarar vermesini engellemeye çalışırken babasıyla birlikte balkondan aşağı düşüyor. Babasının başının kanadığını gören Kanat ona, her şeyin bittiğini söylüyor.

Duy Beni 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Babasına Baş Kaldırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler