Ana SayfaDizilerGül Masalı 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gonca Toprak'la Görüşmeme Kararı Alıyor!

İlgili Postlar

Gül Masalı 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gonca Toprak’la Görüşmeme Kararı Alıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 8. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Toprak, duydukları karşısında şok olur. Ama yinede Gonca’nın babasını öldürenin ailesi de olsa cezasını çekmesi gerektiğini düşünür. Canan, babasıyla Halil’in konuşmalarını duyar. Halil’in Mehmet’i öldürdüğünü anlar. Canan, Halil’i bir kadınla yakalar. Halil ise, Canan’a kimsenin Gülümser’in yerini tutmayacağını söyler. Hırslanan Canan Halil’e, eğer kendisinden boşanırsa onu polise ihbar edeceğini söyler. Gül Masalı 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gonca, Toprak’la görüşmeme kararı alıyor.

Pazar Dizileri 2022

Gonca Toprak’la Görüşmeme Kararı Alıyor!

Gül Masalı 8. bölüm 2. fragmanında; Gonca, babasını Atabeylerin öldürdüğünü duyduktan sonra üzülerek de olsa Toprak’la görüşmeme kararı alıyor. Canan, duyduklarından sonra Halil’i takip ediyor ve onun Gülümser’in mezarı başında gözyaşı döktüğünü görüyor. Toprak, babasının önünü kesip ondan yaptıklarının hesabını soruyor.

İşte Gül Masalı 8. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1558179215387803649

GÜL MASALI 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Toprak, davete Gonca’yla birlikte gidip onu kız arkadaşı olarak tanıtmasıyla Ece ile Canan çok bozulur. Halil ise, karşısında Gülümser’i görmüş gibi olur ve bunu kimseden gizleyemez. Mehmet’in yeğeni Fuat, köye gelir. Öncelikle Gonca hakkında Atabeylerin yaydığı dedikoduların önüne geçer. Daha sonra Halil ile Rıfat’ın karşısına çıkıp Gülümser’e yaptıklarını Gonca’ya da yapmalarına izin vermeyeceğini söyler.

Halil, Toprak’la tartışır ve onu evden kovar. Gonca’ya da onun annesine aşık olduğunu itiraf eder. Bu durumu duyan Canan, Halil’e evinde bir iç güvey olduğunu hatırlatmak zorunda kalır. Köylü kadınlar Gonca’nın yanına gelip ondan özür diler. Eğer kendilerini affederse onun projesinde yer almak istediklerini söylerler.

Gonca, onları af eder ve onların kendisi için düzenlediği yemeğe Toprak’la birlikte katılır. Fuat, Gonca’nın karşısına çıkıp ona babası hakkında anlatacakları olduğunu, onun projesine destek vereceğini söyler. Gonca, Fuat’ın teklifiyle çok heyecanlanır. Toprak ise, Gonca’ya destek vermek isteyenin kendilerini batırmak için uğraşan Fuat olduğunu öğrenince büyük tepki gösterir.

Gonca, Toprak için Fuat’ın teklifini kabul edip etmemek için tereddüt eder. Fuat, Havva’nın yanına gidip ona konuşması için Gonca’nın numarasını verir. Havva, Gonca’yı arayıp onu yanına çağırır. Gonca Toprak’la birlikte Havva halasının yanına gider. Havva Gonca’ya, babasının hiçbir yere gitmediğini, onun Atabeyler tarafından öldürüldüğünü söyler.

Öte yandan Rıfat Halil’e, ayağını denk almasını yoksa onun Mehmet’i öldürdüğünü unutmamasını söyler. Canan, babasıyla Halil’in konuşmalarını duyunca şok olur.

Gül Masalı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gonca Babasını Atabeylerin Öldürdüğünü Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler