Ana SayfaDizilerTozluyaka 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre Katil Damgası Yemeye Dayanamıyor!

İlgili Postlar

Tozluyaka 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre Katil Damgası Yemeye Dayanamıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Tozluyaka, 7. yeni bölümüyle 15 ağustos pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kenan Derya’ya, Ali’nin kendisinin de oğlu olduğunu ve ondan vazgeçmeye niyeti olmadığını söyler. Zeynep’in babası yıllar sonra çıkıp gelir. Cemre, Hazal’ın üzerine yürüyüp o gün onun ölmesi gerektiğini söyler. Berk ise, Cemre’yi Hazal’ı da öldürmek istemekle suçlar. Tozluyaka 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cemre, katil damgası yemeye dayanamıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Cemre Katil Damgası Yemeye Dayanamıyor!

Tozluyaka 7. bölüm 2. fragmanında; Önder, Derya’nın yanına gelip ona Vefa’nın ölümüyle alakalı gizemli kişiden gelen notları gösteriyor. Cemre, kendisinin fotoğrafının olduğu ve Vefa’nın katili olarak gösterilen paylaşımları görüyor. Herkes Cemre’nin böyle bir şey yapmasından şüphelenmeye başlıyor. Cemre ise, artık isyan edip okulun çatısına çıkıp ‘Yeter’ diye bağırıyor.

İşte Tozluyaka 7. bölüm 2. fragmanı…

TOZLUYAKA 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali, aldığı nottan sonra Vefa’nın mezarına gider ve orada Berk’i görür. O notu onun yazdığını düşünürken Berk’in de benzer bir not alıp oraya geldiğini anlar. Daha sonra mezarın başında ikisine de yazılmış birer zarf bulurlar. Zarfın içindeki notta Vefa’nın katilinin bir başkası olabileceği işaret edilir.

Kenan, Ali için DNA testi yaptırır ve sonucun çıkmasını bekler. Okulda öğrencilerin birbirleriyle kaynaşması için bir proje ödevi hazırlanır. Kura çekiliyor ve kim kime çıktıysa onun evine gidip misafir olur ve o arkadaşı hakkında bilgi edinip projesini hazırlar. Arap’a, Hazal çıkar. Hazal, annesi olarak evin hizmetçisini Arap’la tanıştırır. Arap sonradan Hazal’ın gerçek annesini görür ve onun yalan söylediğini anlar.

Zeynep’de, Ege’nin evine gider ve onun yalnız yaşadığını ailesinin onunla ilgilenmediğini anlar. Ali’ye Berk çıkıyor. Berk’in evine giden Ali, Kenan’ın Berk’e ceza verdiği odayı görür. Durum böyle olunca Hazal, Ege ve Berk arkadaşlarının kendileri hakkında yapacakları ödevi açıklamadan önce, onlarla dalga geçtikleri bir video hazırlayıp sınıfta yayınlar.

Videoyu gören Önder, öğrencilere çok kızar. Ali söz alıp, arkadaşlarının kendileri hakkında düşündükleri şeyler için alınmadıklarını, kendilerinin öyle yaşadıklarını ve bundan utanmadıklarını söyler. Nesrin, Önder’in Derya’yla görüştüğünü öğrenip onun yanına gider. Önder’in Derya’yı arayıp akşam buluşacaklarını kulaklarıyla duyar.

Kenan, DNA sonucunu alıp Ali’nin öz oğlu olduğunu öğrenip Derya’nın yanına gidip oğlunu kendisinden neden sakladığını sorar. Ali ise sınıfta Vefa’nın ölmesinden beş dakika önce Cemre’nin binaya girdiğini gösteren videoyu yayınlayıp ona kim olduğunu sorar.

Tozluyaka 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Herkes Katilin Cemre Olduğunu Düşünmeye Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler