Ana SayfaDizilerAh Nerede 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Ferit'e Her Şeyi Açıklamaya...

İlgili Postlar

Ah Nerede 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Ferit’e Her Şeyi Açıklamaya Karar Veriyor!

Star Tv’nin sevilen yaz dizisi Ah Nerede, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zehra, sarhoşken Ferit’e Hakan’dan ve intikamından bahsediyor. Ferit, bu durumu Ali’yle konuşup o kadının Zehra olup olmadığını araştırıyor. Zehra, Hakan’ı arayıp ondan Ferit’e kendi ismini vermemesini istiyor. Zeynep isminde birinin ismini verdirip Ferit’le onu görüştürüyor. Seniha’nın Ferda’yı getirmesiyle tüm dengeler değişiyor. Zehra, Ferit’in gizli yerinde onu Ferda’yla görüyor. Ah Nerede 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zehra, Ferit’e her şeyi açıklamaya karar veriyor.

Cuma Dizileri 2022

Zehra Ferit’e Her Şeyi Açıklamaya Karar Veriyor!

Ah Nerede 7. bölüm 1. fragmanında; Zehra, Ferit’i Ferda’yla birlikte görüyor. Ferit ise, Zehra’ya gerçekten öyle bir şey olmadığını anlatmaya çalışıyor. Bu arada Zehra, Ferit’e aşık olduğunu anlıyor. Bir karar verip ona sakladığı kolyeyi gönderip onun kedisini ilk öptüğü yerde buluşmak istediğini söylüyor.

İşte Ah Nerede 7. bölüm 1. fragmanı…

AH NEREDE 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zehra, sarhoş olduktan sonra Ferit’e ondan intikam almak istediklerini ve Hakan’dan bahsediyor. Ferit, önce Zehra’nın ne demek istediğini anlamıyor. Sabah Zehra, kaçmak üzereyken ona bir şey çaktırmadan onu evine bırakıyor. Daha sonra Ali’yi bulup ona konuşacaklarını Zehra’ya bahsetmemesi için söz aldıktan sonra Hakan’ın kim olduğunu soruyor.

Ali de, Zehra’yı düğünde terk eden kişi olduğunu anlatıyor. Ferit, Zehra’nın şaka uğruna nikah masasında bırakılmasına neden olan kadın zannediyor. Durumu anlayan Zehra, Hakan’ı arayıp ondan Ferit ararsa ismini vermemesini Zeynep diye birinin adını vermesini istiyor.

Zaten vicdan azabı çeken Hakan, hemen Zehra’nın isteğini kabul ediyor. Hakim, Ferit’i eve döndürmek için kardeşlerinden yardım istiyor. Onlara, eğer Ferit’i eve döndürürler ise özgürlüklerini vereceğini söylüyor. Murat, abisini eve döndürmek için Cenker’den Zehra’yı kıskanmasını sağlıyor.

Ferit, babasının kendisinin yanına gelmesiyle eve geri dönüyor. Ancak Seniha, Bursa’dan gelecek olan Ferda’nın gelmesini hızlandırıyor. Ferit’in eve geleceği gün onu da eve çağırıp Zehra’nın Ferit’i kıskanmasını sağlıyor. Vicdanını bir an rahatlatmak isteyen Fikret, Zeynep’in yanına Zehra’yla birlikte gidip ondan özür diliyor.

Oda, kendisine iyilik yaptığını söyleyip onu rahatlatıyor. Ferda, Zehra ile Ferit’in konuşmalarını duyup onun bir gizli evi olduğunu öğreniyor. Ferit’i takip edip o evi buluyor. Elinde şarap şişesiyle Ferit’in yanına gidip onunla güzel bir gece geçirmek istediğini söylüyor. Onlar konuşurken Zehra, Ferit’in evine gidiyor ve onları samimi bir şekilde görüp şok oluyor.

Ah Nerede 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zehra Cenker’e Gerçekleri İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler