Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin Ana Kadroya Giren 12. Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 12. Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, haftanın 6. gününde ana kadroya girecek 12. ve son yarışmacıyı belirlemek üzere ekrana geldi. İzleyicileri ekrana kilitleyen yarışmanın yeni bölümünde; İlk turu geçen dört yarışmacı belirlendi. Belirlenen dört yarışmacı ikinci turda yaratıcılıklarını gösterecek tabaklar yapıp ana kadroya girebilmek için büyük mücadele verdi. MasterChef 2022’nin ana kadrosuna giren 12. yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 11. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 12. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin yeni bölümünde şefler, ilk tur başlamadan önce yarışmacılarla bir gün önceki oyunlar hakkında konuştu ve onlara ana kadroya girebilmek için son şanslarını iyi değerlendirmelerini istedi. Daha sonra ilk turda yarışmacılardan yapmalarını istedikleri yemeği açıkladılar.

BİRİNCİ TUR!

Şefler yarışmacılardan ilk turda Beef Rendang yemeği yapmalarını istedi. Öncelikle bu yemek ile ilgili tüm püf noktaları onlara anlattı ve 40 dakikalık süre başladı. Verilen süre içinde Ayşegül büyük bir şanssızlık yaşadı ve yemeğini yaktı. Bir gün önceki talihsizliğin üzerine böyle bir şey başına gelmesiyle yine göz yaşlarını tutamadı.

Şefler birinci turda en başarılı tabağı yapan beş yarışmacıyı belirledi. Bu yarışmacılar; Kaan, Rağde, Vural ve Ege oldu.

İKİNCİ TUR!

İlk turu geçen dört yarışmacı Kaan, Rağde, Vural ve Ege, ikinci tur için mutfaktaki yerlerini aldı. Şefler onlara ana ürün olarak Bal çeşitleri verdi ve bu ürünü kullanarak yaratıcı yemek yapmalarını istedi. Verilen süre başladı ve yarışmacılar ana kadroya girmek için son şanslarını değerlendirmek için var güçleriyle yaratıcı yemekler yapmaya çalıştı.

Ege, çift tadım yaptı. Yarışmacılardan bazıları onun çift tadım yaptığını fark etti. Verilen sürenin sonunda şefler yarışmacıların tabaklarının tadımını yapıp değerlendirmek üzere kendi aralarında konuştu. O sırada Mehmet şefe bir yarışmacının çift tadım yaptığı haberi geldi. Şefler özellikle görüntüleri izledi ve Ege’nin çift tadım yaptığını anlayıp onun tabağını değerlendirmeye almadı.

KİM BİRİNCİ OLDU?

Şefler geriye kalan üç yarışmacı arasından en başarılı iki tabağı yapan Rağde ile Kaan’ı ön tarafa çağırdı. En başarılı yaratıcı tabağı yapan yarışmacı Kaan oldu. Kaan, birinci olarak ismi yazan önlüğü aldı ve MasterChef Türkiye 2022’nin 12. yarışmacısı olmaya hak kazandı.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’te bu akşam ana kadroya giremeyen yarışmacılar yedeklere girebilmek için mücadele verecek ve aralarından beş yarışmacı seçilecek.

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 10. Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler