Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emir Efsun'a Evli Olduğunu...

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emir Efsun’a Evli Olduğunu İtiraf Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Senden Daha Güzel, 10. yeni bölümüyle 16 ağustos salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Efsun, Sevda’yla yakınlık kurup görüşmeye başlar. Emir ise, Sevda’nın Efsun’un yakınlarında olmasından rahatsız olur. Sevda Emir’e, boşanmak için geldiğini söyler. Emir ise ona, klinikte kimsenin kendisinin evli olduğunu bilmediğini söyleyip onu uyarır. Efsun, onların konuşmasını duyuyor mu? Senden Daha Güzel 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Emir Efsun’a, evli olduğunu itiraf ediyor.

Salı Dizileri 2022

Emir Efsun’a Evli Olduğunu İtiraf Ediyor!

Senden Daha Güzel 10. bölüm 2. fragmanında; Emir, Sevda ile Efsun’un birlikte vakit geçirmesinden rahatsız oluyor. Bu arada Efsun, Emir’e aşık olduğunu fark ediyor. Aslında kağıt üzerinde evli olan Emir, bütün gücünü toplayıp Efsun’a, Sevda’yla evli olduğunu itiraf ediyor. Efsun duyduklarından sonra ne yapacak?

İşte Senden Daha Güzel 10. bölüm 2. fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Efsun, ufak sıyrıklarla kazayı atlatır. Emir’in yanına gidip onun omuzuna cam parçası battığını görür. Hemen ambulans gelip onları en yakın hastaneye götürür. Ancak hastanede cerrah olmadığı için ameliyatı Emir’in ısrarıyla Efsun yapar. Emir için, gerekli tetkikler yapılır. Bu arada Ferdi, çıkan haberleri görüp kızıyla Emir’in kaza geçirdiğini öğrenir.

Emir ile Efsun’a ulaşamayan herkes büyük panik olur. En sonunda onların kaza geçirdiği haberi duyulur. Efsun, Emir’le birlikte İstanbul’a döner. Ona kendi elleriyle kelle paça çorbası yedirip iyileştirmek için uğraşır. Pervin, kızıyla konuşmak ister. Ona, neden onu bırakmak zorunda kaldığını anlatır.

Efsun, annesinin babasının onu Antep’te kalmaya zorladığı öğrenimini tamamlamasını istemediğini öğrenir. Ferdi, Emir’in kebapçı değil doktor olduğunu öğrenip kliniğe gelir. Emir, Ferdi’ye doktor olduğunu, Efsun’la da nişanlı olmadıklarını itiraf etmek zorunda kalır.

Ferdi, Efsun’un kendisine yalan söylemesini affedemez ve onun bir daha yüzünü görmek istemediğini söyler. Efsun, aslında annesinin çiftliği satacağı tehdidiyle İstanbul’a geldiğini annesiyle üç aylık anlaşma yaptığını babasına anlatamaz. Emir, bu anlaşmayı öğrenir ve Efsun’un bu süre bitince gideceğini öğrenir.

Efsun’dan gitmemesini ister. Billur Ferdi’yi ikna edip onu Efsun’un evine götürür. Emir ile Efsun, yoldayken eve Pervin gelir. Kapıyı ise Ferdi açıyor. Eski karı koca, yıllar sonra ilk kez karşı karşıya gelir. Emir eve döndüğünde bahçede birinin kendisini beklediğini görür. Yanına gittiğinde onun eşi Sevda olduğunu anlar ve ona orada ne işi olduğunu sorar.

Senden Daha Güzel 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efsun Emir’in Evli Olduğunu Öğreniyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler