Ana SayfaDizilerSeversin 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya Tolga'nın Aşkına İnanmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Seversin 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya Tolga’nın Aşkına İnanmaya Başlıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 12. yeni bölümüyle 17 ağustos çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Asya ile Tolga, tekrar dizi setine döner. Ekip onları büyük bir coşkuyla karşılar. Hakan, Tolga’nın çapkınlığı bırakacağına inanmaz ve ona çapkınlığı yavaş yavaş bırakmasını tavsiye eder. Selin, Tolga’ya onu ne kadar sevdiğini söylerken Asya onları görür. Tolga, Asya’ya artık çapkın biri olmadığını ispat etmeye çalışır. Seversin 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Asya, Tolga’nın aşkına inanmaya başlıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Asya Tolga’nın Aşkına İnanmaya Başlıyor!

Seversin 12. bölüm 2. fragmanında; Tolga’nın aşk itirafından sonra Asya’nın kafası karışıyor. Ona güvenemiyor. Tolga, evinde bir parti veriyor. Asya, Tolga’nın evinde verdiği parti de bunu kendince kanıtlıyor. Ama, yüreğine su serpen bir olay gelişiyor. Selin, sarhoş olan Tolga’yı yatak odasına çıkartırken Asya onları fark ediyor. Peşlerinden giden Asya, Tolga’nın Selin’e söyledikleri karşısında çok mutlu oluyor. Selin’e verdiği dersten sonra huzuru Tolga’nın yanında buluyor.

Senden Daha Güzel 12. bölüm 2. fragmanı…

SEVERSİN 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Nazlı, televizyon programlarına çıkıp kardeşi Asya’nın kendi hayatını çaldığını açıklar. Asya ve dizi ekibi programı izler. Evde annesi Nazlı’ya, Asya’nın onu okutmak için kendi okulunu bırakıp çalıştığını yüzüne vurur. Ama Nazlı, kimsenin söylediğini duymaz ve doğru bir şey yaptığını düşünüp kendisini savunur.

Ertesi sabah Nazlı, yine televizyon programlarına çıkıp Asya’nın o diziye seçmelerle girmediğini, o seçmelerde en iyi performansı kendisinin gösterdiğini anlatır. Kanal Nazlı’ya bir otel odası ayarlar. Nazlı, eve gitmeyip programa katılmaya devam eder. Kanal Bahri’ye Asya’nın bir basın açıklaması yapmasını ister.

Ancak Asya, kendi kız kardeşi için bunu yapmak istemez ve diziyi bırakır. Gidip eski iş yeriyle konuşup işe girer. Bu duruma neden olan Selin, istediğini başardığını düşünüp Asya’nın yerine oyuncu bile aramaya başlar. Ama Tolga, Asya’sız o diziyi oynamak istemez.

Her gün Asya’nın iş yerine gidip onu bu kararından döndürmeye çalışır. Kararlılığını ona inandırmak için iş yerinde kendisi de çalışmaya başlar. Asya, onu yıldırmak için elinden geleni yapar. Üçüncü günün sonunda Nazlı’nın beklediği olmaz ve sadece kanallar onu Asya hakkında konuşması için çağırır.

Selçuk, Nazlı’yı kötü halde bulup Tolga’nın evine götürür. Tolga ile Asya’da oraya gider. Asya, kız kardeşiyle konuşup barışır. Bu arada Selçuk Tolga’ya, onun Asya’yla numaradan nişanlandıklarını Hakan’dan öğrendiğini itiraf eder.

Daha sonra Tolga’ya, Asya’dan hoşlandığını ve onu çok sevdiğini, onların bu oyunları bittiğinde Asya’ya evlenmek istediğini söyler. Tolga, tüm gücünü toplayıp Asya’ya aşık olduğunu ve onu çok sevdiğini itiraf eder.

Seversin 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’ya Kendisini İspatlamaya Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler