Ana SayfaDizilerAh Nerede Dizisi Final Mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Ah Nerede Dizisi Final Mi Yapıyor?

Star Tv’nin sevilen yaz dizisi Ah Nerede, 7. yeni bölümüyle 19 ağustos cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zehra, Ferit’i Ferda’yla birlikte görür. Ferit ise, Zehra’ya gerçekten öyle bir şey olmadığını anlatmaya çalışır. Bu arada Zehra, Ferit’e aşık olduğunu anlar. Bir karar verip ona sakladığı kolyeyi gönderip onun kedisini ilk öptüğü yerde buluşmak istediğini söyler. Ah Nerede dizisi final mi yapıyor? Detaylar haberimizde…

Cuma Dizileri 2022

Ah Nerede Dizisi Final Mi Yapıyor?

Ah Nerede dizisi final kararı aldı. Dizi 7. bölümüyle 19 ağustos cuma günü ekrana veda edecek.

AH NEREDE 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Zehra, sarhoş olduktan sonra Ferit’e ondan intikam almak istediklerini ve Hakan’dan bahseder. Ferit, önce Zehra’nın ne demek istediğini anlamaz. Sabah Zehra, kaçmak üzereyken ona bir şey çaktırmadan onu evine bırakır. Daha sonra Ali’yi bulup ona konuşacaklarını Zehra’ya bahsetmemesi için söz aldıktan sonra Hakan’ın kim olduğunu sorar.

Ali de, Zehra’yı düğünde terk eden kişi olduğunu anlatır. Ferit, Zehra’nın şaka uğruna nikah masasında bırakılmasına neden olan kadın zanneder. Durumu anlayan Zehra, Hakan’ı arayıp ondan Ferit ararsa ismini vermemesini Zeynep diye birinin adını vermesini ister.

Zaten vicdan azabı çeken Hakan, hemen Zehra’nın isteğini kabul ediyor. Hakim, Ferit’i eve döndürmek için kardeşlerinden yardım ister. Onlara, eğer Ferit’i eve döndürürler ise özgürlüklerini vereceğini söyler. Murat, abisini eve döndürmek için Cenker’den Zehra’yı kıskanmasını sağlar.

Ferit, babasının kendisinin yanına gelmesiyle eve geri döner. Ancak Seniha, Bursa’dan gelecek olan Ferda’nın gelmesini hızlandırır. Ferit’in eve geleceği gün onu da eve çağırıp Zehra’nın Ferit’i kıskanmasını sağlar. Vicdanını bir an rahatlatmak isteyen Fikret, Zeynep’in yanına Zehra’yla birlikte gidip ondan özür diler.

Oda, kendisine iyilik yaptığını söyleyip onu rahatlatır. Ferda, Zehra ile Ferit’in konuşmalarını duyup onun bir gizli evi olduğunu öğrenir. Ferit’i takip edip o evi bulur. Elinde şarap şişesiyle Ferit’in yanına gidip onunla güzel bir gece geçirmek istediğini söyler. Onlar konuşurken Zehra, Ferit’in evine gider ve onları samimi bir şekilde görüp şok olur.

Ah Nerede 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Ferit’e Her Şeyi Açıklamaya Karar Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler