Ana SayfaDizilerGül Masalı 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Canan Gonca'yı Halil'i İhbar Etmekle...

İlgili Postlar

Gül Masalı 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Canan Gonca’yı Halil’i İhbar Etmekle Suçluyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gonca, babasının katilinin Atabeyler olduğunu öğrendikten sonra Toprak’ı dinleyip ona inanıyor. Halil, oğlunu evlatlıktan ret ediyor. Dedesi de tüm kredi kartlarını ve arabalarını Toprak’ın elinden alıyor. Halil, Canan’la artık bir arada kalmak istemiyor ve tam Isparta’dan kaçacağı sırada polisler tarafından cinayet şüphesiyle tutuklanıyor. Gül Masalı 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Canan, Gonca’yı Halil’i ihbar etmekle suçluyor.

Pazar Dizileri 2022

Canan Gonca’yı Halil’i İhbar Etmekle Suçluyor!

Gül Masalı 9. bölüm 1. fragmanında; Gonca, tek başına eve dönüyor. Kulaklarında Canan’ın oğlundan ve ailesinden uzak durmasının haykırmaları gitmiyor. Tahir, Gonca’ya kucak açıp onu teselli etmeye başlıyor. Gonca’yla birlikte Mehmet’in cesedinin yerini bulmaya çalışıyorlar. Fatma ana ise, geç kaldığını söyleyip ağlamaya başlıyor.

İşte Gül Masalı 9. bölüm 1. fragmanı…

GÜL MASALI 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gonca, Atabeylerin babasını öldürdüğünü öğreniyor. Toprak, duyduklarından sonra sinir krizi geçiriyor. Gonca’yı bıraktıktan sonra doğruca eve gidiyor. Canan, babasıyla Halil’in konuşmalarını duyuyor. Halil’in Mehmet’i öldürdüğünü, babasının cesedi yok ettiğini, babasının Halil’i bununda tehdit edip kendisiyle evlenmeye zorladığını duyuyor.

Toprak eve gelip babasına Gonca’yı onun öldürüp öldürmediğini soruyor. Oda, inkar edip Toprak’ın onlara inandığı onu evlatlıktan ret ettiğini onun gibi bir oğlu olmadığını söylüyor. Dedesi Rıfat’da Toprak’a, arabaların anahtarını ve kredi kartlarını bırakıp evi terk etmesini istiyor.

Toprak, Gonca’yla konuşup ona durumu anlatıyor. Fuat, Atabeylerin fabrikasının karşısındaki boş fabrikayı alıyor ve Toprak’a kendilerinin yanında yer alması için iş teklifi ediyor. Canan Halil’i, Pınar’la şirkette yakalıyor. Ona tokat atıp hesap soruyor. Halil’de Canan’a, kimse Gülümser’in yerini alamayacağını ve artık ondan boşanmak istediğini söylüyor.

Canan ise, şimdiye kadar babasının tehdidiyle kendisiyle evli kaldığını, bundan sonra da kendisinin tehdidiyle bu evliliğini sürdüreceğini ve ondan boşanmayacağını söylüyor. Ece, Gonca ile Toprak’ın arasını bozmak için uğraşıyor.

Fuat, Ece’nin yanına gidip ona, Toprak’tan ayrıldıktan üç yıl sonra neden Isparta’ya geldiğini bildiğini eğer onun beş parasız olduğunu onlara söylemesini istemiyorsa Atabeyler konağında kendisinin gözü kulağı olmasını istediğini söylüyor.

Gonca ile köylüler Nurbanu’ya sürpriz bir kına gecesi hazırlıyor. Halil, avukatın yanına gidip Atabeylerden ne koparırsa koparıp alıp gitmek istediğini ona da komisyonunu vereceğini söylüyor. Onların konuşmasını Arda duyuyor ve gidip duyduklarını Canan’a söylüyor. Halil daha sonra Gülümser’in mezarının başına gidip ona veda ediyor.

Canan ise uzaktan onu izliyor. Fuat, Toprak’a abasını dedesinden alıp hediye ediyor. Ali’ye de düğün hediyesi olarak ev alıp anahtarını ona veriyor. Halil, şehri tam terk edeceği sırada polisler gelip onun hakkında ihbar olduğunu söyleyip, onu cinayet şüphesiyle tutukluyor.

Nurbanu ile Ali’nin düğününde Toprak, Gonca’yla evleneceği günü hayal ediyor. Toprak’a babasının tutuklanma haberi geliyor. Halil, Canan’ın kendisini ihbar ettiğini düşünürken o ise, onu ihbar edenin kendisinin olmadığını söylüyor.

Daha sonra Canan, karakola gelen Gonca’yı Halil’i ihbar etmekle suçluyor. Toprak, annesinin fenalaşmasıyla Gonca’nın peşinden gidemiyor. Havva, Halil’i polise ihbar ettiğini Fuat’a anlatıyor.

Gül Masalı 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gonca Toprak’la Görüşmeme Kararı Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler