Ana SayfaDizilerTozluyaka 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Berk O Gece Hazal'a Saldırdığını İtiraf...

İlgili Postlar

Tozluyaka 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Berk O Gece Hazal’a Saldırdığını İtiraf Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Tozluyaka, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep, babasıyla annesinin ayrıldığını ve babasının başka bir çocuğu olduğunu öğrenip yıkılıyor. Kenan, Derya’ya Ali’den vazgeçmeyeceğini söylüyor. Derya ise, onun evine gidip onun Berk’i kapattığı odayı görüyor. Ona Ali’yi vermeyeceğini ancak Berk’i ondan alabileceğini söylüyor. Çıkarken yerde Vefa’nın anahtarlığını görüyor. Ali, Cemre’nin masum olduğunu öğreniyor. Cemre ise , okulun çatısına çıkıp kendisinin katil olduğunu haykırıyor. Tozluyaka 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Berk, o gece Hazal’a saldırdığını itiraf ediyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Berk O Gece Hazal’a Saldırdığını İtiraf Ediyor!

Tozluyaka 8. bölüm 1. fragmanında; Ali, Berk’den arkadaşlarına o gece neler olduğunu itiraf etmesini istiyor. Oda o gece Hazal’a saldıranın kendisini olduğunu itiraf ediyor. Derya, Kenan’nın Bilal’i Sinan’ı öldürmekle tehdit ettiğini öğreniyor. Önder’le birlikte Kenan’ın kapısına gidip ona Vefa’nın anahtarlığının onun evinde ne işi olduğunu soruyor.

İşte Tozluyaka 8. bölüm 1. fragmanı…

TOZLUYAKA 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kenan, Derya’nın yanına gidip ona elindeki DNA testini gösterip Ali’nin oğlu olduğunu bildiğini bunu neden kendisinden sakladığını soruyor. Derya, onun babasının o olmadığını Ali’nin çok iyi bir baba tarafından yetiştirildiğini söylüyor. Kenan, Ali’den vazgeçmeyeceğini söyleyip gidiyor.

Fırat, eve geliyor. Kader, ondan Zeynep görmeden gitmesini istiyor. Zeynep, babasıyla sokakta karşılaşıp onu eve döndürüyor. Bahçede Fırat’ın gelmesi şerefine komşuları mangal partisi veriyor. Derya, kendi derdine üzülürken Kader ona mutfakta, Fırat’la iki yıl önce boşandıklarını ve onun 8 yaşında başka bir kadından oğlu olduğunu söylüyor.

Berk, görüntülerle oynayıp Cemre’den Ali’lere ajanlık yaptığı için intikam almak istiyor. Ama herkes onu Vefa’nın katili olarak görmeye başlıyor. Çağrı, durumu öğrenip Cemre’yi daha fazla üzmemesini o videonun sahte olduğunu ona bir an evvel açıklamasını istiyor. Berk ise, kabul etmiyor.

Cemre’nin psikolojisi iyice bozuluyor. Zeynep, babası için maden suyu almaya markete gidiyor. Yeterli parası olmadığını fark edip döndüğünde babasının oğluyla konuştuğunu görüyor. Daha sonra annesiyle babasının iki yıl önce boşandığını ve 8 yaşında bir erkek kardeşi olduğunu öğreniyor.

Hemen koşarak evi terk ediyor. Çağrı onu bulup konuşuyor. Daha sonra Ali ile Arap’ta gelip Zeynep’i teselli edip eve götürüyor. Derya, Kenan’ın evine gidip onun Berk’i kilitleyip ceza verdiği odaya çıkıyor. Ona, kendisinden Ali’yi alamayacağını ama kendisinin onun elinden bu odanın görüntüleriyle oğlunu alabileceğini söylüyor.

Çıkarken de yerde Vefa’nın anahtarlığını buluyor. Ali, Berk’in görüntülerle oynadığını öğrenip onunla kavgaya tutuşuyor. Cemre ise, okulun çatısına çıkıp katil olduğunu haykırıyor.

Tozluyaka 7. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Cemre Ali’yi Katil Olmadığına İnandırabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler