Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin Ana Kadroya Giren 14. Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 14. Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 3. haftanın 2. gününde geriye kalan 15 yarışmacıyla ana kadroya girecek 14. yarışmacıyı belirlemek üzere ekrana geldi. İzleyicileri ekrana kilitleyen yarışmanın yeni bölümünde; İlk turu geçen 8 yarışmacı belirlendi. Bu 8 yarışmacı ikinci turda yarıştı ve verilen sürenin sonunda en başarılı tabağı yapan 4 yarışmacı belinlendi. Dört yarışmacı arasından birinci olan ana kadroya girmeye hak kazandı. MasterChef 2022’nin ana kadroya giren 14. yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 13. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 14. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin 3. haftasının 2. gününde yeni geriye kalan 15 yarışmacıyla önce sohbet etti. Daha sonra onlara, önlerindeki 5 günü iyi değerlendirip onlardan ana kadroya girmek için büyük çaba sarf etmelerini istediler. Şefler yarışmacılardan ilk turda bir Meksika yemeği olan Chili Con Carne’yi yapmalarını istediler.

BİRİNCİ TUR!

Meksika’nın sokak lezzetlerinden acılı Chili Con Carne’yi yapmaları için yarışmacılara 40 dakika süre verildi. Yemek hakkında şefler yarışmacılara bilgiler verdi. Yarışmacılar, verilen süre içinde en iyi yemeği yapmak için mücadele etti. Tüm yarışmacılar verilen süre içinde yemeğini bitirip şeflerin beğenisine sundu.

Danilo şef, yemek çok acı olduğu için tadım yapmaya elinde bir sürahi ayranla başladı. Şefler tek tek yemeklerin tadımını yapıp aralarından en başarılı 8 tabağı yapan yarışmacıları belirledi. Bu yarışmacılar; Burak, Dilan, Barış, Cenkay, Ayaz, Görkem, Kıvanç ve Efekan oldu.

İKİNCİ TUR!

İkinci turda yarışmaya hak kazanan Burak, Dilan, Barış, Cenkay, Ayaz, Görkem, Kıvanç ve Efekan, mutfaktaki yerlerini aldı. Yaratıcı yemek yapmaları için kutunun altından yoğurt çeşitleri çıktı. Şefler, yarışmacılardan bu ürünü kullanarak en iyi yaratıcı yemekleri yapmalarını istedi ve bu yemek için onlara 40 dakika süre verdi.

Verilen süre içinde yarışmacılar yaratıcı yemeklerini yapıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler tadımlarını yaptıktan sonra en başarılı 4 yarışmacıyı öne çağırdı.

BİRİNCİ KİM OLDU?

En başarılı yaratıcı yemeği yapan yarışmacılar; Dilan, Cenkay, Ayaz ve Barış oldu. Bu dört yarışmacı arasından 4. Ayaz, 3. Cenkay oldu. Son ikiye Dilan ile Barış kaldı. Barış ikinci oldu. Şefler onun 3 ayrı konserve kullandığını anlayıp bu yüzden puan kırdıklarını söyledi. Dilan birinci oldu ve MasterChef 2022’nin ana kadrosunun 14. yarışmacısı olarak adı yazan önlüğü şeflerin elinden giydi.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’in yeni bölümünde ana kadroya girecek 15. yarışmacı belirlenecek. Yarışmacılar ilk turda Fıranda Sütlaç yapacak. Yarışmanın yeni bölümünde, yine bir çift tadım hatası yaşanacak.

MasterChef 2022’nin 2. Yedek Kadrosuna Kimler Girdi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler