Ana SayfaDizilerSeversin 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Tolga'ya Güvenmek İstiyor!

İlgili Postlar

Seversin 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Tolga’ya Güvenmek İstiyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, Tolga’nın aşk itirafından sonra onunla sevgili olmayı kabul etmiyor. Tolga ise, bambaşka biri oluyor ve gözü Asya’dan başka kimseyi görmüyor. Ama aksilikler peşini bırakmıyor ve Asya onun hala uslanmaz bir çapkın olduğunu düşünüyor. Tam ona güvenmiş iken Tolga’ya gelen bir mesajla tüm büyü bozuluyor. Seversin 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Asya, Tolga’ya güvenmek istiyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Asya Tolga’ya Güvenmek İstiyor!

Seversin 13. bölüm 1. fragmanında; Asya, artık kendi içinde Tolga’ya olan aşkını kabulleniyor. Ancak aşkını Tolga’ya nasıl dile getireceğini bilemediği için kendi kendine provalar yapıyor.

Seversin 13. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1560012845064114176

SEVERSİN 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tolga, Asya’ya ona aşık olduğunu ve onu çok sevdiğini söylüyor. Asya ise, Tolga’yla sevgili olmayı kabul etmiyor. İlk kez ret edilen Tolga, ne yapacağını bilemiyor. Gözü Asya’dan başka kimseyi görmeyen Tolga, artık çapkınlık defterini kapatıyor. Hakan ise Tolga’ya, pek inanmıyor ve ona çapkınlığı yavaş yavaş bırakmasını istiyor.

Her hareketine dikkat eden Tolga, karavanında bir kadınla karşılaşıyor. Hemen dışarı çıkıp Hakan’a o kadının kim olduğunu derhal karavanından çıkarmasını istiyor. Ama Elif’i yönetmenin prova yapması için Tolga’ya gönderdiği ortaya çıkıyor. Tolga, mecburen Elif’e yardım ediyor.

Onlar prova yaparken Asya içeri giriyor ve Tolga ile Elif’i yanlış anlıyor. Tolga, Asya’ya karşı kendisini savunuyor. Asya, çekim sırasında Tolga’nın gerçekten doğru söylediğini anlıyor. Ancak Elif’in giderken telefonunu beklediğini söylemesiyle yine içine bir kurt düşüyor. Bu arada Suzan, Tolga ile Asya’nın numaradan nişanlı olduklarını Selin’den öğreniyor.

Bir taktik değiştirip Asya’nın ailesiyle yakınlık kuruyor. Hakan, Tolga istemese de onun geleneksel yaz partisini organize ediyor. Asya, partiye davet edilmediğini öğrendikten sonra partiye gitmeme kararı alıyor. Ancak Selin’in partiye gideceğini Suzan’dan öğrendikten sonra fikri değişiyor.

Selin, Asya’nın partiye gitmediğini Suzan’dan öğrenip partiye gidiyor. Tolga, partiye katılmıyor ve bir kenarda oturuyor. Dansa davet edilince Asya’yı yanında hayal edip eğlenmeye başlıyor. Selçuk onun yanına gidip Asya için davranışlarına dikkat etmesi gerektiğini söyleyince ikili birbirlerine giriyor.

Selin, Tolga’yı alıp odasına götürmeye çalışıyor. O sırada Asya geliyor. Tolga’nın Selin’e, Asya yanında olmasa da kalbinde olduğunu söylediğini duyuyor. Selin’in yanına gidip Tolga’nın onu istemediğini söylüyor ve ondan daha fazla gurursuzluk yapmamasını istiyor.

Asya, kulaklarıyla duyduğu için Tolga’ya güvenmeye başlıyor ve onunla sevgili olmayı kabul ediyor. İkili o geceyi beraber geçiriyor. Tolga Asya’ya kahvaltı hazırlarken Elif’ten mesaj geliyor. Mesajı okuyan Asya, Tolga’nın yalan söylediğini anlayıp ona karşı güveni bir kez daha yıkılıyor.

Seversin 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya Tolga’nın Aşkına İnanmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler