Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin Ana Kadroya Giren 16. Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 16. Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 3. haftanın 4. gününde geriye kalan 13 yarışmacıyla ana kadroya girecek 16. yarışmacıyı belirlemek üzere ekrana geldi. İzleyicileri ekrana kilitleyen yarışmanın yeni bölümünde; İlk turu geçen 7 yarışmacı belirlendi. Bu 7 yarışmacı ikinci turda yarıştı ve verilen sürenin sonunda en başarılı tabağı yapan 4 yarışmacı belinlendi. Dört yarışmacı arasından birinci olan ana kadroya girmeye hak kazandı. MasterChef 2022’nin ana kadroya giren 16. yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 15. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 16. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin 3. haftasının 4. gününde şefler öncelikle, geriye kalan 13 yarışmacıyla önce sohbet etti. Daha sonra onlara, önlerindeki 3 günü iyi değerlendirip onlardan ana kadroya girmek için büyük çaba sarf etmelerini istediler. Şefler yarışmacılardan ilk turda Kalamar Dolma yapmalarını istediler.

BİRİNCİ TUR!

Şefler yarışmacılardan ilk turda kalamar dolma yapmalarını istediler ve bu yemek için onlara 40 dakika süre verdiler. Verilen süre başladıktan sonra yarışmacılar var güçleriyle en iyi kalamar dolmayı yapmak için mücadele etti. Yarışmacılar yemeklerini yaparken Fatma Nur, yukarıdan onlara negatif yorumlarda bulundu.

Dilan, dayanamadı ona cevap verdi ve ona yarışmacıların motivasyonunu bozduğunu söyleyip onu uyardı. Daha sonra ikili söz dalaşına girince Fatma Nur onun yanından ayrıldı. Ancak yine yorumlarına devam etti. Daha sonra ise, baygınlık geçirdi ve doktorlar müdahale edip onu stüdyodan çıkardı.

Verilen sürenin bitimiyle şefler yarışmacıların yaptığı yemeklerin tadımlarını yaptı. Bazı yarışmacıların yemeklerinin çiğ olduğunu gören Mehmet şef onlara tepki gösterip tabaklarını boşalttı. Somer şefte, o yarışmacılara yemek yapmayı bilmediklerini söyleyip ertesi gün bunu ispat etmeleri için onları uyardı.

Bu yarışmacıların moralleri iyice düştü. Daha sonra şefler, ilk turu geçen 7 yarışmacının isimlerini açıkladı. Bu yarışmacılar; Ayaz, Cenkay, Görkem, Makbule, Göktuğ, Duygu ve Kıvanç oldu. İlk turda en başarılı yemeğini Ayaz yaptı.

İKİNCİ TUR!

Ayaz, Cenkay, Görkem, Makbule, Göktuğ, Duygu ve Kıvanç, ikinci tur için yerlerini aldı. İkinci tur için kutulardan domates çeşitleri çıktı. Verilen süre içinde tüm yarışmacılar yemeklerini yaptı ve şeflerin beğenisine sundu. Verilen sürenin bitiminde şefler, en başarılı tabağı yapan 4 yarışmacıyı ön tarafa çağırdı.

BİRİNCİ KİM OLDU?

İkinci turun en başarılı yemeklerini yapan yarışmacılar; Görkem, Ayaz, Göktuğ, Kıvanç ve Cenkay oldu. Görkem dördüncü, Göktuğ üçüncü oldu. Son ikiye Kıvanç ile Cenkay kaldı. Cenkay, birinci oldu ve MasterChef 2022’nin ana kadrosuna 16. yarışmacı olarak katılmaya hak kazandı.

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 14. Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler