Ana SayfaDizilerDuy Beni 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ekim Kanat'a Aşık Olduğunu Anlıyor!

İlgili Postlar

Duy Beni 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ekim Kanat’a Aşık Olduğunu Anlıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Duy Beni, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kanat ile babası hastaneye kaldırılıyor. Rıza, ağır yaralandığı için yoğun bakıma alınıyor. Suna, onu yoğun bakımda öldürmeye çalışıyor. Ancak Aziz ona engel oluyor. Selim ile Bahar, öğrencileri mahalleye götürüp orada ilk kez yapacakları şeyleri yaptırıyor. Ayaz Leyla’ya, onunla mesajlaşan kişinin kendisi olmadığını söylüyor. Leyla’nın tavırlarından sonra Ekim, okulu bırakmaya karar veriyor. Duy Beni 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ekim Kanat’a, aşık olduğunu anlıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Ekim Kanat’a Aşık Olduğunu Anlıyor!

Duy Beni 8. bölüm 1. fragmanında; Leyla’nın kazasının suçlusu olarak Kanat’tın da göz altına alınması söz konusu oluyor. Bunu duyan Leyla, onun suçlu olamayacağını düşünüyor ve onu çok sevdiğini Ayşe’ye söylüyor. Melisa, Aziz’le işbirliği yapıp el sıkışıyor. Ekim de, onlarla savaşmaya karar veriyor. Kanat, Ekim’in kalbini kazanmaya kararlı konuşuyor. Ekim, Kanat’a aşık olduğunu anlıyor.

İşte Duy Beni 8. bölüm 1. fragmanı…

DUY BENİ 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kanat ile babası, ambulans ile hastaneye yetiştiriliyor. Rıza, yoğun bakıma alınıyor. Melisa, Kanat’a ulaşamayınca onun evine gidiyor ve her yerde kan görünce onun kaza geçirdiğini anlayıp hastaneye koşuyor. Ekim, garson olarak Hazan’la birlikte bir işe başlıyor. Annesi Ekim’i arayıp Kanat’ın kaza geçirip hastanede olduğunu söylüyor.

Kanat, Melisa’yı görünce onun hemen yanından gitmesini istiyor. Dışarıda Ekim’i görünce ona, neden orada olduğunun hesabını soruyor. Ekim ise, onun Kanat’ın sevgilisi olmadığını söyleyip onun yanından ayrılıyor. Kanat, Ekim’i yanında görünce çok seviniyor. Rıza’nın yanına giden karısı onun uyanmasıyla yaşayacağı kabusu biliyor ve onu öldürmeye çalışıyor.

Tam onu öldüreceği sırada Aziz gelip annesine babasını öldürmesine engel oluyor. Bahar ile Selim, öğrencileri yaptıkları hatalarıyla yüzleştirmek istiyor. Onlara aynanın karşısında yapmak istemedikleri şeyi itiraf etmelerini istiyor. Melisa ve arkadaşları bunu yapmıyor. Bahar ile Selim hoca, onları mahalleye götürüp onlardan mahalleyi boyayıp çöpleri toplamalarını istiyor.

Öğrenciler, bunu yapmak zorunda kalıyor. Kanat, hastaneden çıktıktan sonra evden annesiyle birlikte ayrılma kararı alıyor. Ama Aziz’in istememesiyle evde kalma kararı alıyor. Kanat, kendisini arayan Leyla’yı arayıp onunla mesajlaşan kişinin kendisi olmadığını söylüyor. Leyla, büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.

Bir taraftan da Ekim’e karşı tavır almaya devam ediyor. Ekim, okula onun için gittiğini ve artık okuldan ayrılacağını Leyla’ya söylüyor.

Duy Beni 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kanat Leyla’ya Gerçekleri İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler