Ana SayfaDizilerDuy Beni 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kanat Leyla'ya Gerçekleri İtiraf Ediyor!

İlgili Postlar

Duy Beni 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kanat Leyla’ya Gerçekleri İtiraf Ediyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Duy Beni, 7. yeni bölümüyle 18 ağustos perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kanat ile babası, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Aziz, Kanat’ın yanına gidip gülerek babasının yaşayacağını söyler. Annesi ise, Rıza’nın bu kazadan sonra çocuklarına neler yapacağını bildiği için onu hastane odasında boğarak öldürmeye çalışır. Ekim, hastanede Kanat’ı yalnız bırakmaz. Duy Beni 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kanat, Leyla’ya gerçekleri itiraf ediyor.

Perşembe Dizileri 2022

Kanat Leyla’ya Gerçekleri İtiraf Ediyor!

Duy Beni 7. bölüm 2. fragmanında; Bahar ile Sedat hoca, öğrencileri mahalleye götürüyor. Onlardan sokaktaki çöpleri toplayıp duvarları boyamalarını istiyor. Melisa, Leyla’nın Kanat’tan hoşlandığını anlıyor. Aziz Kanat’a, yaptığı plandan bahsediyor ve bunun sonunda en çok Leyla’nın üzüleceğini söylüyor. Kanat Leyla’yı arayıp ona, onunla mesajlaşan kişinin kendisi olmadığını söylüyor. Leyla, duydukları karşısında yıkılıyor.

İşte Duy Beni 7. bölüm 2. fragmanı…

DUY BENİ 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Ekim, Aziz’in Kanat hakkında anlattıklarını duyduktan sonra ona inanır ve hemen soluğu Leyla’nın yanında alır. Onu Kanat hakkında uyarmak ister. Ancak Leyla, onun söylediklerine inanmaz. Melisa, Leyla’nın evine gidip onu okul için hazırlar ve hatta onu arabayla okula götürür.

Leyla, öğrenciler tarafından muhteşem bir şekilde karşılanır. Ekim onun, neler yaşayacağını tahmin edip onu yine uyarmak ister. Leyla Kanat’tan, kendisini içeri götürmesi için yardım ister. Müzik odasında ona mesajlarından bahsedip onu sevdiğini ve onun sayesinde okula döndüğünü söyler.

Aziz, içeri girip Kanat’la yalnız görüşmek istediğini söyler. Ona dışarıda Leyla’ya onunla mesajlaşan kişinin kendisi olmadığını söylerse, kaza olayını babasına anlatacağını söyleyip Kanat’ı tehdit eder. Öyle olunca Kanat Leyla’ya gerçekleri anlatamaz. Leyla, Kanat’a Melisa’yla ilişkisini tamamen bitirene kadar onu bekleyeceğini söyler.

Kanat eve gidip çok düşünür ve Ekim’e aşık olduğunu anlar. Onu arayıp buluşmak ister. Buluştuklarında ona aşık olduğunu göz yaşları içinde itiraf eder. Bu arada Rıza, Aziz’in kendisinden habersiz eve arkadaş getirmesine sinirlenip karısının bacağına çatal batırır.

Aziz, Ekim’e sırtını gösterip bunu abisinin yaptığını söyler. Daha sonra Bahar öğretmene de sırtını gösterip abisinden şiddet gördüğünü ima eder. Bahar öğretmen Rıza beyi arayıp durumu ona anlatır. Rıza eve öfkeyle gelip Aziz’in üzerine yürür.

Kanat, babasının Aziz’e zarar vermesini engellemeye çalışırken babasıyla birlikte balkondan aşağı düşer. Babasının başının kanadığını gören Kanat ona, her şeyin bittiğini söyler.

Duy Beni 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Kanat’a Babasının Yaşayacağının Haberini Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler