Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derya Sadi İle...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derya Sadi İle Yüzleşmeye Hazırlanıyor!

Show Tv’nin izleyicileri ekrana kilitleyen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sadi, Derya’yı gördükten sonra meyhaneye gidiyor. Songül, onun arabasının denize düşmüş olduğunu haberini alıyor ve onun öldüğünü düşünüp çok korkuyor. Sadi ise, eve sarhoş geliyor. Melek, hapse tekrar gireceğini görünce Zülfikar’dan ayrılıyor. Celal’i yürürken gören Melek, bunu annesine inandırmak için onu tren istasyonuna götürüyor. Mert, ablasının sözleriyle evi terk edip Sadi hocasının evine sığınıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Derya, Sadi ile yıllar sonra yüzleşmeye hazırlanıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Derya Sadi İle Yüzleşmeye Hazırlanıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 6. bölüm 1. fragmanında; Mert, Sadi hocasının kapısını çalıp o geceyi orada geçirip geçiremeyeceğini soruyor. Sadi de, Mert’in evde kalmasına izin veriyor. Derya, Mert’i merak edip kapısına gelen Gizem’e sert konuşuyor. Sadi ile Songül, Mert evde olduğu için aynı yatakta yatmak zorunda kalıyorlar. Derya, Mert’in Sadi’nin yanında olduğunu öğrenip, tüm cesaretini toplayarak onunla, yıllar sonra yüzleşmek için yanına gidiyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 6. bölüm 1. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sadi, Derya’yı gördükten sonra Songül’ün evde kendisi için hazırlık yaptığını unutuyor. Doğruca bir meyhaneye gidip oturuyor. Oraya gelen bir baloncunun tüm balonlarını alıp ondan kendisiyle oturup dertleşmesini istiyor. Hırsızlığa çıkan Araz’ın abisi, Sadi’nin arabasını görüp ondan intikam almak için çalıyor.

Arabanın torpido gözünden onun tespihini alıp arabayı denize atıyor. Songül, Sadi’ye telefondan ulaşamıyor. Daha sonra bir telefon geliyor ve eşi Sadi’nin arabasının denize uçmuş olarak bulunduğunu öğreniyor. Ağlayarak sokağa çıkıp taksi aramaya başlıyor. O sırada oradan geçen Derya onu arabasıyla götürüyor.

Songül, Sadi’nin arabasının çıkarıldığını ama ona ulaşılamadığını öğrenince Derya’ya sarılıp ağlıyor. Derya, tekrar onu eve bırakıyor. Çok geçmeden garsonlar Sadi’yi eve sarhoş bir şekilde getiriyor. Songül onu görünce ağlayarak boynuna sarılıp ağlıyor. Sadi Songül’e, kendisinin bir kadını mutlu edecek biri olup olmadığını soruyor.

Songül, onu yatırdıktan sonra ertesi gün bu yaptığının hesabını soruyor. Sadi ise, onu geçiştirip okula gidiyor. Mert Sadi hocanın yanına gelip ablasıyla neden görüşmediğini soruyor. Oda, unuttuğunu ancak bu ailevi probleme karışmak istemediğini söylüyor. Melek, tekrar hapse gireceğini öğrenince üzülerek de olsa Zülfükar’la ilişkisini bitiriyor.

Zülfikar, bu duruma anlam veremiyor. Melek eve gittiğinde Celal’i yürürken görüyor. Hemen annesine gidip durumu anlatıyor. Ancak annesi ona inanmıyor. Melek, Celal’i tekerlekli sandalyeyle tren istasyonuna götürüyor ve rayların üzerine koyuyor.

Annesine onun yürüdüğünü ispatlayacağını söylüyor. Derya Mert’e, o evde yaşadığı sürece kendisinin istediğini olacağını ve o okuldan başka okula sevk edileceğini söylüyor. Mert’de evi terk ediyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 5. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Songül Sadi’nin Eve Sarhoş Gelmesine Sinirleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler