Ana SayfaDizilerGül Masalı 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Toprak Gonca'dan Uzak Durmaya Karar...

İlgili Postlar

Gül Masalı 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Toprak Gonca’dan Uzak Durmaya Karar Veriyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 9. yeni bölümüyle 21 ağustos pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gonca, tek başına eve döner. Kulaklarında Canan’ın oğlundan ve ailesinden uzak durmasının haykırmaları gitmez. Tahir, Gonca’ya kucak açıp onu teselli etmeye başlar. Gonca’yla birlikte Mehmet’in cesedinin yerini bulmaya çalışırlar. Fatma ana ise, geç kaldığını söyleyip ağlamaya başlar. Gül Masalı 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Toprak, ona ailesinin zarar vermemesi için Gonca’dan uzak durmaya karar veriyor.

Pazar Dizileri 2022

Toprak Gonca’dan Uzak Durmaya Karar Veriyor!

Gül Masalı 9. bölüm 2. fragmanında; Gonca Toprak’a, kendisi için savaşmaktan vazgeçtiğini düşünüp onunla yüzleşiyor. Toprak ise Gonca’ya, onu korumak için ondan uzak durduğunu söylüyor. Fuat, Halil’in tutuklandığı haberini okuyor. Tahir ise, bahçede Mehmet’in cesedini ararken onun tespihini buluyor.

İşte Gül Masalı 9. bölüm 2. fragmanı…

GÜL MASALI 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Gonca, Atabeylerin babasını öldürdüğünü öğrenir. Toprak, duyduklarından sonra sinir krizi geçirir. Gonca’yı bıraktıktan sonra doğruca eve gider. Canan, babasıyla Halil’in konuşmalarını duyar. Halil’in Mehmet’i öldürdüğünü, babasının cesedi yok ettiğini, babasının Halil’i bununda tehdit edip kendisiyle evlenmeye zorladığını duyar.

Toprak eve gelip babasına Gonca’yı onun öldürüp öldürmediğini sorar. Oda, inkar edip Toprak’ın onlara inandığı onu evlatlıktan ret ettiğini onun gibi bir oğlu olmadığını söyler. Dedesi Rıfat’da Toprak’a, arabaların anahtarını ve kredi kartlarını bırakıp evi terk etmesini ister.

Toprak, Gonca’yla konuşup ona durumu anlatır. Fuat, Atabeylerin fabrikasının karşısındaki boş fabrikayı alır ve Toprak’a kendilerinin yanında yer alması için iş teklifi eder. Canan Halil’i, Pınar’la şirkette yakalar. Ona tokat atıp hesap sorar. Halil’de Canan’a, kimse Gülümser’in yerini alamayacağını ve artık ondan boşanmak istediğini söyler.

Canan ise, şimdiye kadar babasının tehdidiyle kendisiyle evli kaldığını, bundan sonra da kendisinin tehdidiyle bu evliliğini sürdüreceğini ve ondan boşanmayacağını söyler. Ece, Gonca ile Toprak’ın arasını bozmak için uğraşır.

Fuat, Ece’nin yanına gidip ona, Toprak’tan ayrıldıktan üç yıl sonra neden Isparta’ya geldiğini bildiğini eğer onun beş parasız olduğunu onlara söylemesini istemiyorsa Atabeyler konağında kendisinin gözü kulağı olmasını istediğini söyler.

Gonca ile köylüler Nurbanu’ya sürpriz bir kına gecesi hazırlar. Halil, avukatın yanına gidip Atabeylerden ne koparırsa koparıp alıp gitmek istediğini ona da komisyonunu vereceğini söyler. Onların konuşmasını Arda duyar ve gidip duyduklarını Canan’a söyler. Halil daha sonra Gülümser’in mezarının başına gidip ona veda eder.

Canan ise uzaktan onu izler. Fuat, Toprak’a abasını dedesinden alıp hediye eder. Ali’ye de düğün hediyesi olarak ev alıp anahtarını ona verir. Halil, şehri tam terk edeceği sırada polisler gelip onun hakkında ihbar olduğunu söyleyip, onu cinayet şüphesiyle tutuklar.

Nurbanu ile Ali’nin düğününde Toprak, Gonca’yla evleneceği günü hayal eder. Toprak’a babasının tutuklanma haberi gelir. Halil, Canan’ın kendisini ihbar ettiğini düşünürken o ise, onu ihbar edenin kendisinin olmadığını söyler.

Daha sonra Canan, karakola gelen Gonca’yı Halil’i ihbar etmekle suçlar. Toprak, annesinin fenalaşmasıyla Gonca’nın peşinden gidemez. Havva, Halil’i polise ihbar ettiğini Fuat’a anlatır.

Gül Masalı 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Canan Gonca’yı Halil’i İhbar Etmekle Suçluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler