Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsun Sevda'yı Kıskanmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsun Sevda’yı Kıskanmaya Başlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Senden Daha Güzel, 11. yeni bölümüyle 23 ağustos salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Herkes gibi Efsun’da Emir ile Sevda’nın evleneceğini düşünür. Ama onların boşanmaya karar verip bu partiyi düzenlediklerini daha sonra öğrenirler. Efsun, durumun öyle olduğunu duyunca rahatlar. Ancak Emir’in Sevda’yı klinikte işe aldığını öğrenince kafası karışır. Emir ise, Efsun’a aşık olduğundan emin olur ve ona bunu söylemek için hazırlanır. Senden Daha Güzel 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Efsun, Sevda’yı Emir’den kıskanmaya başlıyor.

Salı Dizileri 2022

Efsun Sevda’yı Kıskanmaya Başlıyor!

Senden Daha Güzel 11. bölüm 2. fragmanında; Emir, hasta olduğu için Sevda’ya yakın davranıyor. Efsun, onun bu davranışı karşısında onu kıskandığını gizleyemiyor. Ali’nin gelmesiyle Emir’de Efsun’u ondan kıskanmaya başlıyor. Efsun, Emir’le konuşup ona oradan gideceğini söylüyor.

İşte Senden Daha Güzel 11. bölüm 2. fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Efsun eve geldiğinde babasıyla annesini evinde birlikte görür. Ferdi, Efsun’u kendisinden habersiz annesiyle görüştüğünü düşünüp kızına çok kızar. Efsun ile Pervin, durumu ona anlatmaya çalışır. Ferdi, çiftlik için Pervin’in kızını tehdit ettiğini öğrendikten sonra çiftliğin onun olmasını istediğini, Efsun’a da onun yüzünü bile görmek istemediğini söyleyip gider.

Efsun, babasıyla arasının bozulmasına çok üzülür. Daha sonra kliniğin önünde Sevda’yla karşılaşır ve onun kim olduğunu bilmeden onu içeri davet eder. Sevda, klinikte vücudunda lekeler olan bir kadının olduğunu ve bunun nedenini araştırdıklarını görür. Hemen sorunun neden kaynaklandığını anlar.

Efsun ile Sevda, birlikte vakit geçirmeye başlar. Emir ise, bir an evvel Efsun’a Sevda’yla evli olduğunu onun boşanmak için geldiğini söylemeye çalışır. Bunu kendisinden öğrenmesini ister. En sonunda fırsatını bulup ona durumu anlatır. Efsun, büyük bir şok yaşar. Emir, Sevda’yla konuşup ona artık gitmesini istediğini söyler.

O sırada Sevda bayılır. Daha sonra onun çok hasta olduğunu ve üç ay ömrü kaldığını öğrenir. Hemen Efsun’la olan yemek randevusunu son anda iptal eder ve Sevda’yla baş başa evde yemek yer. Efsun, onları birlikte görüp çok kıskanır. Emir, yukarı çıkıp ona durumu anlatmaya çalışsa da Efsun onu dinlemez.

Sevda Emir’den, son kez bir şey ister. O da kabul eder. 60’lar partisi düzenleyip ikili gelin damat gibi giyinip misafirleri şaşırtır. İçeri son anda giren Efsun onları öyle görünce nikah tazelediklerini düşünmeye başlar.

Senden Daha Güzel 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emir Efsun’a Onu Sevdiğini Söyleyebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler