Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emir Efsun'a Onu Sevdiğini...

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emir Efsun’a Onu Sevdiğini Söyleyebilecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Senden Daha Güzel, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ferdi, Efsun’un evine Pervin’in geldiğini görünce kızıyla onun görüştüğünü zannediyor. Efsun ile babasının bu yüzden arası bozuluyor. Ferdi, kızıyla konuşup Almanya’ya gitmeye karar veriyor. Emir, Efsun’a Sevda ile evli olduğunu itiraf ediyor. Daha sonra Zehra’nın çok hasta olduğunu öğreniyor ve onun son arzusunu yerine getirmeyi kabul ediyor. Efsun, Emir ile Sevda’yı birlikte görünce nikah tazelediklerini düşünüp şok oluyor. Senden Daha Güzel 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Emir Efsun’a, onu sevdiğini söyleyebilecek mi?

Salı Dizileri 2022

Emir Efsun’a Onu Sevdiğini Söyleyebilecek Mi?

Senden Daha güzel 11. bölüm 1. fragmanında; Herkes gibi Efsun’da Emir ile Sevda’nın evleniyor olduğunu düşünüyor. Ama onların boşanmaya karar verip bu partiyi düzenlediklerini daha sonra öğreniyorlar. Efsun, durumun öyle olduğunu duyunca rahatlıyor. Ancak Emir’in Sevda’yı klinikte işe aldığını öğrenince kafası karışıyor. Emir ise, Efsun’a aşık olduğundan emin oluyor ve ona bunu söylemek için hazırlanıyor.

İşte Senden Daha Güzel 11. bölüm 1. fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Efsun eve geldiğinde babasıyla annesini evinde görüyor. Ferdi, Efsun’u kendisinden habersiz annesiyle görüştüğünü düşünüp çok kızıyor. Efsun ile Pervin, durumu ona anlatmaya çalışıyor. Ferdi, çiftlik için Pervin’in kızını tehdit ettiğini öğrendikten sonra çiftliğin onun olmasını istediğini, Efsun’a da onun yüzünü bile görmek istemediğini söyleyip gidiyor.

Efsun, babasıyla arasının bozulmasına çok üzülüyor. Daha sonra kliniğin önünde Sevda’yla karşılaşıyor ve onun kim olduğunu bilmeden onu içeri davet ediyor. Sevda, klinikte vücudunda lekeler olan bir kadının olduğunu ve bunun nedenini araştırdıklarını görüyor. Hemen sorunun neden kaynaklandığını anlıyor.

Efsun ile Sevda, birlikte vakit geçirmeye başlıyor. Emir ise, bir an evvel Efsun’a Sevda’yla evli olduğunu onun boşanmak için geldiğini söylemeye çalışıyor. En sonunda fırsatını bulup ona durumu anlatıyor. Efsun, büyük bir şok yaşıyor. Emir, Sevda’yla konuşup ona artık gitmesini istediğini söylüyor.

O sırada Sevda bayılıyor. Daha sonra onun çok hasta olduğunu ve üç ay ömrü kaldığını öğreniyor. Hemen Efsun’la olan yemek randevusunu son anda iptal ediyor ve Sevda’yla baş başa evde yemek yiyor. Efsun, onları birlikte görüp çok kıskanıyor. Emir, yukarı çıkıp ona durumu anlatmaya çalışsa da Efsun onu dinlemiyor.

Sevda Emir’den, son kez bir şey istiyor. O da kabul ediyor. 60’lar partisi düzenleyip ikili gelin damat gibi giyinip misafirleri şaşırtıyor. İçeri son anda giren Efsun onları öyle görünce nikah tazelediklerini düşünmeye başlıyor.

Senden Daha Güzel 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emir Efsun’a Evli Olduğunu İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler