Ana SayfaDizilerBir Küçük Gün Işığı Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlardı! Dizinin Yayın Tarihi Belli...

İlgili Postlar

Bir Küçük Gün Işığı Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlardı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Atv ekranlarının yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı sezona bomba gibi geliyor. Dizinin yapımcılığını NGM yapım Nazlı Heptürk üstleniyor. Bir Küçük Gün Işığı dizisinin yönetmen koltuğunda ise Eme Kabakuşak oturuyor. Dizinin başrollerini Seray Kaya ile Berk Oktay paylaşıyor. Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin yayın tarihi belli oldu mu? Detaylar haberimizde…

Seray Kaya Kimdir?

Berk Oktay kimdir?

Bir Küçük Gün Işığı Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlardı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin fragmanı büyük ilgi topladı. Bir çok başarılı oyuncuyu bir araya getiren dizinin büyük bir ilgiyle izlenmesi bekleniyor. Yeni sezonda yayınlanacak dizinin eylül ayı içinde ilk bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkması bekleniyor.

İşte Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ilk fragmanı…

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI DİZİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin oyuncu kadrosunda; Seray Kaya (Elif), Berk Oktay (Fırat), Azra Aksu (Güneş), Esra Dermancıoğlu (Ümran), Gizem Ünsal (Fulya), Yiğit Yapıcı (Hakan), Tuğçe Açıkgöz (Dila), Yılmaz Bayraktar, Şeyma Korkmaz (Sude), Beran Kotan, Güneş Hayat gibi oyuncular yer alıyor.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI DİZİSİNİN KONUSU!

Heyecanla beklenen Bir Küçük Gün Işığı dizisi, tüm ezberleri bozarak her şeye yeniden başlamak zorunda kalan Elif’in karanlıktan gün ışığına çıkma hikayesini konu alıyor. 10 yıldır bir yalanın içinde yaşayan Elif’in hayatı bir haberle alt üst oluyor. Çaresiz genç kadının yolu zengin iş adamı Fırat ile beklenmedik bir şekilde kesiştiğinde ise her şey daha da karışacaktır.

Seray Kaya, en son Mahkum dizisiyle ekrana gelmişti ve orada sevilen bir karakteri canlandırmıştı. Senaryo gereği ölerek diziden ayrılan güzel oyuncu Bir Küçük Gün Işığı dizisinin baş rol oyuncusu olarak tekrar izleyicileriyle buluşmaya hazırılanıyor. Berk Oktay ise, Yasak Elma dizisinde Çağatay karakteriyle ekranlara gelmişti. Ekranların sevilen yüzlerini bir araya getiren dizinin büyük bir ilgiyle izlenmesi bekleniyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yeni sezonda ekranlara gelecek. Dizinin eylül ayı içinde ekrana gelmesi bekleniyor.

Esra Dermancıoğlu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler