Ana SayfaKimdirŞeyma Korkmaz Kimdir?

İlgili Postlar

Şeyma Korkmaz Kimdir?

Televizyon seyircisinin yakından tanıdığı Şeyma Korkmaz Kimdir? Şeyma Korkmaz Nerede Doğdu? Şeyma Korkmaz Aslen Nereli? Şeyma Korkmaz Hangi burç? Şeyma Korkmaz’ın Rol aldığı projeler hangileri? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Şeyma Korkmaz Nerede Doğdu? Şeyma Korkmaz Aslen Nereli? Şeyma Korkmaz Hangi burç?

Şeyma Korkmaz 20 Aralık 1988’de Eskişehir’de doğmuştur. Şeyma Korkmaz Aslen Eskişehir’lidir. Şeyma Korkmaz Yay Burcudur.

Şeyma Korkmaz Kimdir?

Şeyma Korkmaz, İlköğretim eğitimini Eskişehir’de bitirdi. Şeyma Korkmaz 2000 yılında Çanakkale’ye yerleşti ve üniversite dahil geri kalan 11 yıllık eğitim hayatını Çanakkale’de tamamladı. Liseyi Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde okudu. Üniversiteyi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliğini bitirdi. Okul yıllarında Volkan Sezai suda ile birlikte çalıştı, fotomodellik yaptı. Güzel oyuncu Şeyma Korkmaz düzenli olarak spor yapıyor.

2011 yılında yayınlanan Hayata Beş Kala dizisinde Yağmur karakteriyle kariyerine başlayan Şeyma Korkmaz, başarılı oyunculuğu ile dikkat çekmiştir. Güzel oyuncu Şeyma Korkmaz aynı yıl yayına giren Beni Affet adlı dizide Feride karakteriyle adını duyurmuştur. Şeyma Korkmaz bir süredir Beni Affet dizisinde tanıştığı Cüneyt Mete ile aşk yaşıyor. Güzel oyuncu Şeyma Korkmaz ayrıca “Öyle ya da Böyle” isimli bir de sinema filminde rol almıştır. Kardeşini yaralayan adama saldıran Şeyma Korkmaz, yaşanan olaylar sonrası uzun süre gündemde yer almıştır.

Şeyma Korkmaz’ın Rol aldığı projeler:

Beni Affet (TV Dizisi) (Feride)

Hayata Beş Kala (TV Dizisi) (Yagmur)

Öyle ya da Böyle (Sinema) (Peri)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler