Ana SayfaKimdirYılmaz Bayraktar Kimdir?

İlgili Postlar

Yılmaz Bayraktar Kimdir?

“Akıncı” dizisinin sevilen oyuncusu Yılmaz Bayraktar kimdir? Yılmaz Bayraktar kaç yaşında? Yılmaz Bayraktar aslen nereli? Yılmaz Bayraktar dizileri neler? Yılmaz Bayraktar filmleri neler? Yılmaz Bayraktar hangi burç? Yılmaz Bayraktar hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Yılmaz Bayraktar Kaç Yaşında? Yılmaz Bayraktar Aslen Nereli? Yılmaz Bayraktar Hangi Burç?

Yılmaz Bayraktar, 23 Aralık 1984 tarihinde Almanya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Türk olan Yılmaz Bayraktar, Oğlak burcudur.

Yılmaz Bayraktar Kimdir?

Yılmaz Bayraktar eğitim hayatını Almanya’da tamamlamıştır. Lise ve oyunculuk eğitimlerini tamamladıktan sonra Almanya’da da birçok projede yer alan Bayraktar, Türkiye’ye Tatar Ramazan dizisi ile geldi ve izleyicilerin karşısına çıktı. Akabinde Çılgın Dershane Üniversite filminde de boy göstermeyi başaran Bayraktar bu sene Akıncı dizisi için masaya oturmuştur. Şükrü Özyıldız, Büşra Develi ve Ayça Erturan gibi isimlerin başrolünü üstlendiği Akıncı dizisinin kadrosuna dahil olan Yılmaz Bayraktar, Şükrü Özyıldız tarafından canlandırılacak Fatih karakterinin en büyük düşmanını canlandırmaktır.

Yılmaz Bayraktar Dizileri

  • 2020 – Akıncı
  • 2013 – Tatar Ramazan

Yılmaz Bayraktar Filmleri

  • 2016 – İftarlık Gazoz
  • 2015 – Çılgın Dershane
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler