Ana SayfaKimdirBerrak Kuş Kimdir?

İlgili Postlar

Berrak Kuş Kimdir?

La Casa De Papel oyuncusu Berrak Kuş kimdir? Berrak Kuş kaç yaşında? Berrak Kuş aslen nereli? Berrak Kuş dizileri neler? Berrak Kuş filmleri neler? Berrak Kuş hangi burç? Berrak Kuş hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Berrak Kuş Kaç Yaşında? Berrak Kuş Aslen Nereli? Berrak Kuş Hangi Burç?

Berrak Kuş 3 ocak 1972 senesinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Berrak Kuş, Oğlak burcudur.

Berrak Kuş Kimdir?

Berrak Kuş eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Lise yıllarında tiyatroya başlayan Berrak Kuş, liseden mevzun olduktan sonra “Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü”nü kazanmıştır. Okuldan başarıyla mevzun olan Berrak Kuş, mesleğine tiyatro sahnelerinde başlamıştır. Okul yıllarında kendini dublaj konusunda da eğiten Berrak Kuş, aynı zamanda başarılı bir seslendirme sanatçısıdır.  2005 yılında vizyona giren Vfor Vendetta filminde Natalia Portman’ın Evey karakterinin seslendirmesini yapmıştır. Bir süre sonra Kanal 1 yayımlanan çocukların sağlıklı gelişimini sağlamaya yönelik Tatil Sabahı programını sunmuştur.

Ekran karşısına ilk kez 1999 senesinde yayımlanan “Aile Bağları” dizisiyle geçen Berrak Kuş, 2000 senesinde Kanal D ekranlarında yayımlanan “Evdeki Yabancı” dizisiyle seyircilerin karşısına çıkmıştır. 2001 senesinde “Tatlı Hayat” dizisinde rol alan Berrak Kuş, 2016 yılında uzun bir aradan sonra “Kış Güneşi” dizisiyle yeniden ekran karşısında izleyicileriyle buluşmuştur. Berrak Kuş 2020 yılında Netfilix’in popüler dizisi La Casa De Papel’de canlandırdığı karakterle büyük bir çıkış yakalamıştır.

Berrak Kuş Dizileri

  • 2020 -La Casa De Papel
  • 2016 – Kış Güneşi
  • 2001 – Tatlı Hayat
  • 2000 – Evdeki Yabancı
  • 2000 – Bebek
  • 2000 – Ah Şu Komşular
  • 1999 – Aile Bağları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler