Ana SayfaDizilerTozluyaka 8. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Notları Gönderen Kim Çıkacak?

İlgili Postlar

Tozluyaka 8. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Notları Gönderen Kim Çıkacak?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Tozluyaka, 8. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Derya Önder’e, Kenan’ın evinde Vefa’nın anahtarlığını bulduğunu anlatır. Ona, Vefa’nın katilinin Kenan olabileceğini düşündüğünü söyler. Önder Kenan’a, onun yakınlarına zarar verdiğini yüzüne vurur. Ali, Arap ve Zeynep, mahallenin duvarında birinin oyunun bittiğini katili bulduklarını yazdığını görür. Tozluyaka 8. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Notları gönderen kim çıkacak?

Pazartesi Dizileri 2022

Notları Gönderen Kim Çıkacak?

Tozluyaka 8. bölüm 3. fragmanında; Kanka gibi görünen arkadaşlar itiraflarını yapıyor. Zeynep Ali’ye, korkağın teki olduğunu söylüyor. Berk, Hazal’ı hayatından çıkarıyor. Hazal, büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Ali, arkadaşlarıyla toplanıp o notları kimin gönderdiğini bulmak için bir yol çizmeleri gerektiğini konuşuyor. Soru ise, o notları kimin gönderdiğinde kalıyor. Bakalım bu kişi kim çıkacak?

İşte Tozluyaka 8. bölüm 3. fragmarıı….

TOZLUYAKA 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Kenan, Derya’nın yanına gidip ona elindeki DNA testini gösterip Ali’nin oğlu olduğunu bildiğini bunu neden kendisinden sakladığını sorar. Derya, onun babasının o olmadığını Ali’nin çok iyi bir baba tarafından yetiştirildiğini söyler. Kenan, Ali’den vazgeçmeyeceğini söyleyip gider.

Fırat, eve gelir. Kader, ondan Zeynep görmeden gitmesini ister. Zeynep, babasıyla sokakta karşılaşıp onu eve döndürür. Bahçede Fırat’ın gelmesi şerefine komşuları mangal partisi verir. Derya, kendi derdine üzülürken Kader ona mutfakta, Fırat’la iki yıl önce boşandıklarını ve onun 8 yaşında başka bir kadından oğlu olduğunu söyler.

Berk, görüntülerle oynayıp Cemre’den Ali’lere ajanlık yaptığı için intikam almak ister. Ama herkes onu Vefa’nın katili olarak görmeye başlar. Çağrı, durumu öğrenip Cemre’yi daha fazla üzmemesini o videonun sahte olduğunu ona bir an evvel açıklamasını ister. Berk ise, kabul etmez.

Cemre’nin psikolojisi iyice bozulur. Zeynep, babası için maden suyu almaya markete gider. Yeterli parası olmadığını fark edip döndüğünde babasının oğluyla konuştuğunu görür. Daha sonra annesiyle babasının iki yıl önce boşandığını ve 8 yaşında bir erkek kardeşi olduğunu öğrenir.

Hemen koşarak evi terk eder. Çağrı onu bulup konuşur. Daha sonra Ali ile Arap’ta gelip Zeynep’i teselli edip eve götürür. Derya, Kenan’ın evine gidip onun Berk’i kilitleyip ceza verdiği odaya çıkar. Ona, kendisinden Ali’yi alamayacağını ama kendisinin onun elinden bu odanın görüntüleriyle oğlunu alabileceğini söyler.

Çıkarken de yerde Vefa’nın anahtarlığını bulur. Ali, Berk’in görüntülerle oynadığını öğrenip onunla kavgaya tutuşur. Cemre ise, okulun çatısına çıkıp katil olduğunu haykırır.

Tozluyaka 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Katil Kenan Mı Çıkacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler