Ana SayfaDizilerGül Masalı 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Toprak Gonca'dan Ayrılamıyor!

İlgili Postlar

Gül Masalı 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Toprak Gonca’dan Ayrılamıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 9. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Canan, bayılma numarasıyla Toprak’ı yanında kalmasını sağlıyor. Toprak, dedesinin tehdidiyle, ondan ayrılmak istediğini söylüyor. Bunu duyan Ece, zafer kazandığını zannedip Gonca’ya kazananın kendisi olduğunu söylüyor. Fuat, Tahir’le birlikte bu işin peşini bırakmıyor ve Mehmet’in cesedini bulmak için kazı çalışması yapıyor. Gül Masalı 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Toprak, Gonca’dan ayrılamıyor.

Pazar Dizileri 2022

Toprak Gonca’dan Ayrılamıyor!

Gül Masalı dizisinin 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Canan, hastanede hasta numarası yapıp, Toprak ile Ece’iyi yanında istediğini söylüyor. Toprak, annesinin yanından ayrıldıktan sonra Gonca’yla görüşmek istiyor. Gonca, Canan’ın  söylediklerinden sonra içine kapanıyor.

GÜL MASALI 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halil, sorgulanmak üzere serbest bırakılıyor. Havva ana, Halil’in serbest kaldığını duyup adliyenin önüne gelip, onun katil olduğunu haykırıyor. Sırrı, daha fazla dayanamayıp o gece Mehmet’i, Halil’in kayın pederi ile birlikte Mehmet’i öldürüp gömdüklerini itiraf etmek istiyor.

Gonca, büyük bir hayal kırıklığı içinde eve dönüyor. Kulaklarından Canan’ın sözleri geçiyor. Babası Tahir ise ona teselli oluyor. İki arada kalan, dedesi tarafından tehdit edilen Toprak, Gonca ile buluşuyor ve ondan ayrılmak istediğini söylüyor.

Gonca, Toprak’ın kendisini ve bu yolda birlikte olacağını söz verdiğini onu yüzüne vuruyor. Toprak, dedesinin tehdidiyle onlara bir zarar gelmemesi için böyle bir karar verdiğini ona söylüyor. Arda, Gonca’nın Topprak’tan ayrıldığını öğrenir öğrenmez Arzu’yla görüşmesini kesiyor.

Ona Gonca’ya aşık olduğunu söylüyor. Arzu, ağlarken Toprak geliyor ve durumu öğrenip Arda ile kavga ediyor. Arda, Gonca’nın karşısına çıkıp ona kendisini acındırmaya çalışıyor. Ona sevdiği ne varsa getiriyor. Ama Gonca, Toprak’ı aklından çıkaramıyor. Ece ise, Gonca’nın karşısına çıkıp ona kaybettiğini söyleyip gidiyor.

Sırrı, Toprak’a gidip babasıyla dedesinin Mehmet’i yani Gonca’nın babasını öldürdüğünü ve onu nereye gömdüğünü bildiğini söylüyor. Bu arada Fuat geliyor ve Tahir’e, Mehmet’in cesedinin o evin etrafında olabileceğini söylüyor. Tahir, kızıyla birlikte su ararken babasının cesedinin orada olduğunu bilmiyor.

Fuat, gelip Tahi’e, oradan Gonca’yı bir günlüğüne uzaklaştırmasını istiyor. Gonca, arkadaşında kalıyor, Onların kazı yaptığını duyan Halil, itiraz ediyor. Onların itirazından sonra Tahir, bir tespih buluyor. Havva ana o tespihin Mehmet’e ait olduğunu söylüyor. Bu arada Fatma ana, yıllarca sakladığı sırrın ortaya çıkması ile Gonca’nın yüzüne bakmak istemiyor ve oraları terk etmeye karar veriyor.

Arkadaşları Gonca ile Toprak’ı bir araya  getirmek için bir plan yapıyor. İkili arkadaşlarının sayesinde bir araya geliyor. Gonca, Toprak’a ve aşkına inanmayı tercih ediyo,

Gül Masalı 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Toprak Gonca’dan Uzak Durmaya Karar Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler