Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin İlk Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin İlk Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 2022’nin ilk kaptanlık oyunu öncesi stüdyoya geçen seneki yarışmacılar geldi. Önce şefler yarışmacılarla tek tek konuştu sonra onlardan yeni yarışmacılara önlüklerini giydirmelerini istedi. Somer şef, öncelikle yarışmacılara format değişikliğinden bahsetti. Önce kaptanlık oyunu oynanacağını, en başarılı iki yarışmacının kaptanlık için tekrar bir oyun oynayıp kazanan yarışmacının mavi takım kaptanı olacağını, hemde dokunulmazlık sahibi olacağını açıkladı. İlk kaptanlık oyununda en başarılı yemeği yapan iki yarışmacı belirlendi. Daha sonra iki yarışmacı düello yaptı. MasterChef 2022’nin ilk mavi takım kaptanı kim oldu?

MasterChef 2022’nin Son Beş Yedek Kadrosuna Kimler Girdi?

MasterChef 2022’nin İlk Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin ilk kaptanlık oyunundan önce stüdyoya geçen senenin yarışmacıları girdi. Şefler, onlarla sohbet edip hayatlarındaki değişiklikleri sordu. Sergen, yüz kilo gram köfteyle geldi. Pişirtip tüm çalışanlara köftesinden ikram edeceğini açıkladı.

Daha sonra Hamza’nın rahatsızlığını öğrenen şefler onunla görüntülü görüşme yapıp, ona acil şifalar diledi. Mehmet şef Hamza’ya, mutlaka onu ziyarete geleceğini söyledi. Yeni yarışmacılar içeri girdi ve eski yarışmacılar yeni yarışmacılara önlüklerini giydirip başarılar diledi.

KAPTANLIK OYUNU!

İlk kaptanlık oyunu için şefler yarışmacılardan Çi börek yapmalarını istedi. Beş adet çi börek için yarışmacılara 40 dakika süre verildi. Yarışmacılar börekleri yapmaya başladı. Bir çok yarışmacı etlerini kavurarak baştan büyük bir hata yaptı. Verilen sürenin bitiminde şefler, yarışmacıların böreklerinin tadımını yaptı.

Boyutu küçük olanları ve pişmiş etten yapılan çi börekleri değerlendirmeye almadı. Üç şef, börekleri başarılı ikişer yarışmacı belirledi. Somer şef, Ayaz ile Çağatay’ın böreklerini beğendi. Mehmet şef, Metin ile Büşra’nın tabaklarını beğendi. Danilo şef, Yağız ile Dilan’ın tabağını beğendi.

Bu belirlenen altı kişinin böreklerinin tadımları tekrar yapıldı. Şefler oy birliği ile kaptanlık düellosu için en başarılı iki yarışmacıyı belirledi. Bu yarışmacılar Çağatay ile Yağız oldu.

KAPTANLIK DÜELLOSU!

Çağatay ile Yağız, bu düelloda mavi takım kaptanlığı için tekrar yarışacak. Kazanan yarışmacı mavi takım kaptanı olacak ve takım yenilse bile kaptan dokunulmazlık sahibi olup eleme adayı olmayacak. Şefler yarışmacılara et, balık ve tavuk eti verdi. Onlara 15 dakika süre verdi ve bu süre içinde bu etleri doğru bir şekilde pişirmelerini istedi.

MAVİ VE KIRMIZI TAKIM OLUŞTU!

Verilen süre içinde 2’de 1 Yağız, başarılı oldu ve mavi takım kaptanı olmaya hak kazandı. Yağız, kırmızı takım kaptanı olarak Serpilay’ı seçti ve takımlar oluşturuldu.

MAVİ TAKIM!

Takım kaptanı Yağız, seçtiği yarışmacılar; Metin, Çağatay, Gamze, Onur, Tayfun, Burak, Burak Kaya ve Şeyma oldu.

KIRMIZI TAKIM!

Takım kaptanı Serpilay, seçtiği yarışmacılar; Melih, Büşra, Kıvanç, Dilan, Barış, Ayaz, Kaan ve Fatmanur oldu.

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 18. Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler