Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışa programı MasterChef Türkiye 2022, yeni sezonun 2. takım oyunlarıyla ekrana geldi. Yarışmanın yeni bölümünde; Haftanın 2. takım oyunu oynandı. Fransız cafe mutfağından seçilen 7 çeşit yemeklerle mavi ve kırmızı takım verilen süre içinde mücadele etti. Takım oyununu kaybeden takım, dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Yarışmacılar, dokunulmazlık oyununda dokunulmazlığı almak için mücadele verdi. MasterChef 2022’nin 2. takım oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 2022’nin 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Yarışma başlamadan önce şefler takımlarla, önce sohbet edip takımları takım oyununa hazırladı. Şefler, takım oyunu için mavi ve kırmızı takımdan Fransız cafe mutfağına ait 7 çeşitten oluşan bir menü hazırladı. Menü; Fransız soğan çorbası, nicoise salatası, ciğer tertibe, dağ mantarlı kiş, crogue madame, beef bourginon ve ekler olarak açıklandı.

TAKIM OYUNU!

Takımlar öncelikle aralarında yemekleri paylaşıp yapmaya başladı. Her iki takımda bu oyunu almak için var güçleriyle yemeklerini tamamlamaya çalıştı. Verilen sürenin bitmesiyle takımlar yemeklerini tezgaha kozdu ve şeflerin beğenisine sundu. Şefler tadımlarını yaptı ve sonuçları açıkladı. iki takım 3’e 3 berabere kaldı ve beraberliğin bozulması tatlıya kaldı. Mavi takımın tatlıyı daha iyi yapmasıyla Kırmızı takım 4 e 3 oyunu kaybetti. Mavi takım haftanın ikinci oyununu da kazanmanın gururunu yaşadı.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Takım oyununu kaybeden kırmızı takım mutfaktaki yerini aldı. Zaten iki yarışmacısı eleme potasında olan takımdan 6 kişi yarıştı. Şefler yarışmacılara incir ürünü verdi ve yanında mutlaka dondurma kullanarak bir tatlı yapmalarını istedi. Verilen süre başladı ve yarışmacılar en iyi tatlıyı yapmak için mücadele verdi.

Sürenin bitmesiyle şefler yarışmacıların yemeklerinin tadımlarını yaptı. En başarılı tabağı yapan Serpilay oldu. Dokunulmazlığı kazanan Serpilay, eleme adayı olarak Büşra’yı gösterdi. Büşra, Serpilay’ın da müdahale ettiği tatlının kaybettiği için kendisini eleme adayı göstermesine tepki gösterdi.

Eleme Adayları Kimler Oldu?

Serpilay’ın dokunulmazlığı almasından, Büyra’nın ilk eleme adayı olmasından sonra, diğer yarışmacılar ikinci eleme adayını belirlemek üzere oylarını kullandı. En çok oyu alan Dilan oldu. Dilan haftanın 4. eleme adayı olarak belirlendi.

Böylelikle haftanın eleme adayları; Fatmanur, Kaan, Büşra ve Dilan olarak belirlendi. MasterChef’te bu akşam 3. takım oyunu oynanacak. Sonucunda 5. ve 6. eleme adayları belirlenecek. Bu altı yarışmacıdan biri bu hafta MasterChef’e veda edecek.

MasterChef 2022’nin İlk Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler