Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışa programı MasterChef Türkiye 2022, yeni sezonun ilk takım oyunlarıyla ekrana geldi. Yarışmanın yeni bölümünde; İlk takım oyunu oynandı. Anadolu yemeklerinden seçilen yemeklerle mavi ve kırmızı takım verilen süre içinde mücadele etti. Takım oyununu kaybeden takım, dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Yarışmacılar, Mehmet şefin özel yemeğiyle dokunulmazlığı almak için mücadele verdiler. MasterChef 2022’nin ilk takım oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin İlk Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Yarışma başlamadan önce şefler takımlarla, önce sohbet edip onları takım oyununa hazırladı. Şefler, takım oyunu için mavi ve kırmızı takımdan İç Anadolu yemeklerinden oluşan bir menü hazırladı. Onlardan bu menüyü yapmak için 45 dakika süre verdi. Takım oyununun menüsü; Bamya çorbası, Ankara tava, Batırık, Horozlu keşkek, Elma dolması ve Nevzine tatlısı oldu.

TAKIM OYUNU!

Takım oyununda, takımlar verilen menüyü hazırlamak için önce kendi aralarında konuştu ve paylaşım yaptı. Sürenin başlamasıyla var güçleriyle yemeklerini yapmak için mücadele verdi. Verilen sürenin bitmesiyle her iki takımda yemeklerini hazırlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler, takımların yemeklerini tek tek değerlendirdikten sonra başarılı yemekleri açıkladı.

Mavi takım, 4’e 2’lik skorla ilk takım oyununun galibi oldu. Kırmızı takım sadece iki yemeğiyle başarılı oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

İlk takım oyununu kaybeden Kırmızı takım, dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfaktaki yerlerini aldı. Dokunulmazlık oyunu için Mehmet şef, kendisinin özel tatlısı olan Yıldız’ı yarışmacılara tanıttı ve onlardan bu tatlıya en yakın tabağı yapmalarını istedi. Şefler, yarışmacılara bu tatlı için 45 dakika süre verdi.

Verilen süre içinde yarışmacılar eleme adayı olmamak için mücadele verdi. Ancak üç yarışmacı verilen süre içinde yemeğini tamamlayamadı. Kaan, Dilan ve Barış bu yemeği tamamlayamadı ve şefler onlarla özel bir konuşma yaptı.

Eleme Adayları Kimler Oldu?

Kırmızı takımdan, Mehmet şefin tabağına en yakın tatlıyı yapan iki kişi belirlendi. Bu yarışmacılar Fatmanur ile Ayaz oldu. İki yarışmacı arasından en iyi tabağı yapan Ayaz seçildi ve dokunulmazlığı elde etti. Dokunulmazlığı elde eden Ayaz, ilk eleme adayı olarak Fatmanur’un ismini verdi.

İkinci eleme adayını yarışmacılar oylarıyla belirledi. En çok oyu alan yarışmacı ise, Kaan oldu. Böylelikle haftanın ilk iki eleme adayı Fatmanur ile Kaan oldu.

MasterChef 2022’nin Son Beş Yedek Kadrosuna Kimler Girdi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler